Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 decembrie 2012

Spider Man (2002) Online Subtitrat Dvdrip

VEZI  TRAILER AICI

SERVER 1

In timpul unei excursii cu clasa, in cadrul careia lui Peter si colegilor lui li se prezinta o demonstratie stiintifica despre paianjeni, Peter este muscat de un paianjen modificat genetic. Curand dupa aceea, el descopera ca si-a insusit puterea si agilitatea paianjenului precum si un simt foarte dezvoltat specific acestei arahnide. 

Peter isi foloseste la inceput puterile pentru a face bani, insa dupa ce asista la o tragedie petrecuta aproape de casa lui, el jura sa-si dedice viata luptei contra criminalitatii, luand in considerare cuvintele unchiului sau, Ben: O data cu puterea vine si o imensa responsabilitate. 

Intre timp, omul de afaceri megaloman Norman Osborn (WILLEM DAFOE), tatal lui Harry, este pe cale de a suferi niste schimbari. O formula experimentala a scapat de sub control, sporindu-i inteligenta si puterea, luandu-i in acelasi timp mintile. El a devenit acum Green Goblin (Goblinul verde), inamicul Omului-Paianjen, care va pune la incercare juramantul lui Peter Parker de a lupta impotriva criminalitatii si de a-i ajuta pe oamenii nevinovati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu