Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 ianuarie 2013

Drive (2011) Online Subtitrat Dvdrip

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1

SERVER 2

Pilotul e un tip enigmatic cu o viata dubla. Shannon (Bryan Cranston) este agentul Pilotului atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Ziua Pilotul concureaza, iar noaptea participa la jafuri. Ca orice mafiot de talie mica, Shannon are un plan pentru Pilot: constructia unei masini cu care acesta sa poata concura pe un circuit profesionist.
Aparent singuratic, Pilotul se indragosteste de vecina lui Irene (Carey Mulligan), o mama vulnerabila, tarata intr-o lume a infractorilor odata cu intoarcerea sotului ei din inchisoare, Standard (Oscar Isaac). Cand un jaf nu decurge conform planului, Pilotul ajunge sa fuga, insa devine responsabil pentru Irenen si copilul ei.
Acum, gangsterii (Albert Brooks si Ron Perlman) nu-l mai urmaresc doar pe el, ci sunt pe urma lui Irene si a fiului ei, moment in care pilotul este fortat sa schimbe viteza si sa intre pe contrasens. Instinctul pilotului il opreste din goana nebuna dupa razbunare si se tempereaza gandindu-se ca trebuie sa ii proteje pe Irene si pe fiul acesteia. Negociaza libertatea lor cu pretul libertatii proprii.
"Drive" este un film bazat pe romanul omonim scris de James Sallis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu