Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 decembrie 2012

Garfield: The Movie (2004) Online Subtitrat Dvdrip

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1

SERVER 2 CD 1 HD

SERVER 2 CD 2 HD

Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viaţă cât se poate de dulce. Lăfăindu-se în fotoliul său din faţa televizorului, delectându-se cu mâncarea sa preferată, lasagna şi proferând insulte la adresa stăpânului său, Jon (interpretat de Breckin Meyer), Garfield se simte stăpânul Universului.
Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt), aceasta îi încredinţează lui Jon, spre îngrijire, o biată creatură orfană, a cărei distracţie preferată este aceea de a alerga după propria coadă - un câine pe nume Odie.
Viaţa liniştită a lui Garfield este dată astfel peste cap. Soluţia lui Garfield este una singură: „Afară, câine nenorocit !”. Când Odie este răpit de un nemilos dresor de câini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), Garfield se simte responsabil pentru soarta câinelui. Cu o energie şi un curaj neobişnuite pentru el, Garfield renunţă la viaţa sa liniştită şi intră în acţiune, cu o singură idee în minte: să-l salveze pe Odie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu