Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 februarie 2014

Goal! (2005) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Ca orice puşti, Santiago Munez are un vis. Dar, spre deosebire de alţi puşti, el are ocazia să îşi transforme visul în realitate, dacă este dispus să renunţe la temeri, să călătorească mii de kilometri şi să joace contra celor mai buni din lume. Presiunea şi sacrificiul personal îşi pun amprenta asupra lui Santiago, dar vor reuşi oare să îl împiedice pe acest tânăr talentat şi hotărât să îşi atingă ţelul? 

Când Santiago a trecut graniţa în America, la vârsta de 10 ani, avea două lucruri cu el: mingea de fotbal şi un desen rupt cu Cupa Mondială. A acceptat diverse slujbe de nimic în Los Angeles, dar pasiunea lui Santiago (Kuno Becker) era să joace fotbal. Cu totul altceva era însă să îşi convingă tatăl că ar putea fi o vedetă internaţională. "Sunt două feluri de oameni în lume", spune bătrânul Munez, "oameni în case mari şi noi, cei care le tundem peluza şi le spălăm maşinile." 

Dar când britanicul Glen Foy (Stephen Dillane), un fost jucător de fotbal şi ocazional căutator de talente, îl vede pe Santiago la un meci din L.A., recunoaşte în el un fotbalist abil, rapid şi curajos, genul de talent după care tânjeşte clubul Newcastle United, din Premier League. 


Aruncat într-o ţară străină, unde fotbalul e o religie, iar St. James’ Park, din Newcastle, este catedrala sa, tânărul american trebuie să arate că are curajul şi capacitatea de a câştiga un contract cu cel mai prestigios club din lume. Terenuri noroioase, vânturi reci şi lovituri dure din partea colegilor, ca sa nu mai pomenim de suferinţe personale, accidentări şi tentaţiile vieţii rapide, sunt doar câteva dintre obstacolele pe care Santiago trebuie să le învingă pentru a triumfa în lumea agitată a fotbalului internaţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu