Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 noiembrie 2013

Dark City (1998) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Regizat de Alex Proyas, creatorul lui "Corbul" şi scenaristul lui "Kafka", Oraşul întunecat, este un film noir de excepţie, în fapt unul dintre cele mai bune ale genului realizat în anii ’90.

Despărţit de soţia sa Emma (Jennifer Connelly), amnezicul John Murdoch (Rufus Sewell) se trezeşte într-o dimineaţă, singur, într-o cadă plină de gheaţă dintr-o cameră sordidă de hotel, alături de cadavrul unei femei necunoscute.
Imediat după aceea află cu stupefacţie că este considerat vinovat pentru moartea femeii şi căutat pentru o serie de alte crime odioase. Neputându-şi aminti dacă într-adevăr a comis sau nu aceste orori, Murdoch va atrage atenţia excentricului psihiatru Schreber şi a ciudatului detectiv Frank Bumstead (William Hurt).

În tentativa de a-şi proba nevinovăţia şi de a rezolva enigma dublei sale identităţi, Murdoch se lasă atras într-un carusel halucinant de experienţe paranormale. Astfel, el va intra în legătură cu nişte entităţi cunoscute sub numele de The Strangers care posedă o memorie colectivă prin care pot schimba realitatea fizică. The Strangers pot crea aşa numitele cute ale timpului, manipulând conştiinţe şi destine. Murdoch nu va ceda şi sondându-şi subconştientul îşi va recupera memoria. Imediat îl vor năpădi amintirile din copilăria sa neobişnuită, dragostea regasită pentru Emma şi revelaţia dezlegării crimelor de care era învinuit.

Punctul culminant al filmului îl reprezintă incursiunea lui Murdoch într-un adevărat Hades controlat de The Strangers, un terifiant labirint subteran.

Pentru realizarea sa, echipa de producţie a construit cel mai mare platou acoperit realizat vreodată în Australia, ţară în care s-au turnat multe dintre scenele filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu