Faceți căutări pe acest blog

duminică, 27 octombrie 2013

Virtuosity (1995) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

El este un melanj de 200 de personalitãti, iar fiecare personalitate a fost cândva un criminal notoriu. El este Sid 6.7., o creatie virtualã conceputã special pentru a pune la încercare politia din L. A. Dar Sid nu se mai joacã. A reusit sã treacã dincolo de granitele spatiului cibernetic si dacã ati crezut cã Sid este de neînvins într-o lume guvernatã de bytes, asteptati sã vedeti ce este în stare sã facã într-o lume în carne si oase. 

Denzel Washington si Russell Crowe sunt de o parte si de cealaltã a legii si înfruntându-se în aceeasi realitate în acest fantastic thriller al erei cibernetice în regia celui care a semnat si The Lawnmower Man. 

Crowe este Sid: sadic, inteligent, periculos. si capabil sã înfrunte orice armã gratie abilitãtii de regenerare a trupului sãu de o texturã ce are la bazã siliconul. Washington este Parker Barnes, un politist din Los Angeles care a luat la un moment dat legea în mâinile lui si acum, soarta întregului oras. Este de datoria lui sã-l dezactiveze pe Sid. Dar cum va reusi sã opreascã ceea ce este de neoprit în realitatea virtualã?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu