Faceți căutări pe acest blog

duminică, 29 septembrie 2013

Truth or Die (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Filmul prezintă experiența prin care trec patru tineri. Chris, Paul, Gemma și Eleanor sunt "sarea și piperul" tuturor petrecerilor la care participă, numai că una din petreceri are un efect distractiv pentru unii și unul destul de destructiv pentru alții.
Așa se face că, forțat de "adevăr sau provocare" Felix își destăinuie public sentimentele pe care le nutrește pentru Gemma. Acest lucru nu este pe placul lui Chris, prietenul Gemmei și acesta, simțindu-se lovit în amorul propriu, îi acordă o corecție timidului Felix, fapt care duce la ruperea relației dintre Gemma și Chris. Cum timpul le vindecă pe toate, lucrurile par a căpata dimensiuni normale, numai că peste o vreme cei patru sunt invitați la o petrecere onomastică - tocmai petrecerea lui Felix. Cei patru, deși puțin jenați de momentul revederii, sunt totusi bucuroși că vor bea gratis și se vor distra de minune.
Numai că doar acum încep adevăratele surprize pentru eroii noștri. Sunt îndrumați catre petrecere în pădure, pe un drum noroios, la o cabană unde nu se întrezărește nici urmă de distracție, cu atât mai puțin a sărbătoritului Felix. Ei bine, acum urmează "petrecerea" care va scoate la iveală lucruri cu adevărat șocante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu