Faceți căutări pe acest blog

vineri, 13 septembrie 2013

Borat (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Sacha Baron Cohen, starul şi autorul emisiunii "Da Ali G Show” aduce pentru prima dată pe marile ecrane personajul său din Kazahstan, Borat Sagdiyev, jurnalist. Borat pleacă din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar. Pe când străbate aceste ţinuturi, Borat întâlneşte persoane reale aflate în situaţii reale. Comportamentul său neaşteptat provoacă celor din jurul său reacţii puternice, scoţând la iveală prejudecăţile şi ipocriziile tipice culturii americane. În unele cazuri, subiecţii interviurilor lui Borat adoptă opiniile sale şocante despre rasă şi sex, fiind de acord cu el, în timp ce alţii încearcă să-i predea o lecţie de patriotism referitoare la valorile occidentale. 
Ilar. Te lasă cu gura căscată. Ofensiv. Periculos. Subversiv. Borat, o caricatură satirică a unui jurnalist kazah, inventată şi portretizată de Sacha Baron Cohen, a devenit un fenomen în Anglia datorită serialului de comedie "Da Ali G Show”, în care umorul bizar şi satira tăioasă ca un brici referitoare la anti-semitism, misoginism şi rasism, au reuşit să prindă viaţă datorită comportamentului şi interviurilor sale stranii. 
Umorul şi aprecierile de care se bucură filmul se datorează echipei care a gândit şi produs această comedie: Sacha Baron Cohen, Larry Charles şi Jay Roach. Baron Cohen şi Roach sunt şi producătorii filmului, iar Charles este regizorul acestuia. 
Aşa cum e de aşteptat de la un proiect centrat asupra personajului , producţia filmului nu a semănat cu nimic altceva. Baron Cohen, care se dedică rolului cu o intensitate constantă, a rămas fidel personajului său pe tot parcursul filmărilor şi a decis să se ocupe de publicitate şi de interviurile care promovează filmul, in ”pielea” lui Borat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu