Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 iulie 2013

Gosford Park (2001) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Este noiembrie, 1932. Gosford Park este minunatul conac de la tara unde Sir William McCordle si sotia sa, Lady Sylvia, isi invita rudele si prietenii intr-un week-end, la o partida de vantoare. Printre invitati se numara o contesa, un erou din Primul Razboi Mondial, idolul britanic al matineului, Ivor Novello, si un producator american care realizeaza filme cu Charlie Chan. 
In timp ce oaspetii se aduna in incaperile de sus, cu desene aurite, menajerele si valetii misuna prin bucatariile si pe coridoarele de jos, de sub scari. insa nimic nu este ceea ce pare a fi: nici in randul invitatilor plini de bijuterii, care iau pranzul si cina dupa bunul lor plac, nici in dormitoarele de la mansarda sau la locul de munca, unde servitorii trudesc pentru confortul stapanilor. 
Partial o comedie a manierelor, partial un mister, filmul se constituie, pana la urma, intr-un portret viu al evenimentelor care unesc generatii si clase sociale cu sexul si povesti personale tragice - culminand cu o crima. (Sau cu doua...?) 
Dezvaluind relatiile incurcate dintre lumile de deasupra si de desubtul scarilor, Gosford Park prezinta o societate si un stil de viata care isi vor gasi curand sfarsitul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu