Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 iulie 2013

Inside Man (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Totul incepe destul de simplu: 4 oameni costumati in zugravi patrund pe culoareale unei Banci din Manhattan, sucursala de baza din Wall Street a unei institutii financiare importante la nivel mondial. 

In cateva secunde, jefuitorii costumati planuiesc o operatiune de asediu asupra bancii, iar cei 50 de clienti si personalul devin o garantie neasteptata in acest jaf, jefuitorii luandu-i drept ostateci in momentul in care sunt incercuiti de politie. 

Detectivii Departamentului de Politie din New Zork, Keith Frazier (Denzel Washington) si Bill Mitchell (Chiwetel Ejiofor) sunt trimisi pe post de negociatori pentru eliberarea de ostateci, avand misiunea de a stabili un contact cu leaderul talharilor, Dalton Russel (Clive Owen), si de a asigura eliberarea in siguranta a ostaticilor. 

Departamentul Serviciilor de Urgenta avindu-l pe Capitanul John Darius (Willem Dafoe) la conducere impreuna cu toata lumea spera ca situatia poate fi depasita cu calm, iar controlul bancii si eliberarea ostaticilor din interior pot fi asigurate intr-un timp cat mai scurt. 

Dar lucrurile nu progreseaza dupa planul stabilit. Russel se dovedeste un oponent neasteptat de siret – inteligent, calm si avand totul sub control – un maestru in manevrarea papusilor, cu un plan meticulos prin care sa-i dezorieteze si sa-i faca confuzi nu doar pe ostateci, dar si pe autoritati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu