Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 iulie 2013

Finding Neverland (2004) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Totul a inceput atunci cand dramaturgul scotian de succes J.M. Barrie (DEPP) a asistat la premiera piesei sale, primita cu retineri de inalta societate britanica. Un adevarat geniu literar al perioadei sale, dar plictisit de aceleasi teme invechite, Barrie se afla in cautarea inspiratiei. Pe neasteptate, gaseste un subiect nemaipomenit in timp ce se plimba impreuna cu Porthos, cainele sau, prin Gradinile Kensington din Londra. Acolo, Barrie intalneste familia Llewelyn Davies: patru baietei orfani si mama acestora, o frumoasa vaduva (Winslet). 

In ciuda dispretului neinduplecatei bunici a baietilor - Emma du Maurier (CHRISTIE) - si a resentimentelor propriei sale sotii (RADHA MITCHELL), Barrie se imprieteneste cu familia, intrecandu-se cu baietii in farse, deghizari, jocuri si tot felul de rautati, nascocind lumi imaginare pline de castele, regi, cowboy si indieni, pirati si naufragiati. Transforma simple dealuri in ascunzisuri ale unor vase de razboi, lupa cu sabii magice si zboara in regatul zanelor, iar baietii Llewelyn Davies fac cunostinta cu “Baiatul pierdut din taramul de nicaieri”. 

Din emociile si aventurile acestor copii va aparea cea mai cunoscuta capodopera a lui Barrie, “Peter Pan”. La inceput, compania sa de teatru il privecte cu scepticism. In timp ce loialul sau producator Charles Frohman (HOFFMAN) se teme ca va pierde totul din cauza acestui proiect nebunesc, Barrie incepe repetitiile socandu-i pe actori cu pretentii bizare, cerandu-le sa zboare peste scena, sa vorbeasca cu zane alcatuite din lumina sau sa poarte costume de crocodil. 

Dar atunci cand Barrie este in sfarsit gata sa-l prezinte publicului pe Peter Pan, o tragica intorsatura a destinului il va face pe scriitor si pe cei care-l indragesc sa realizeze importanta credintei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu