Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 mai 2013

Smokin' Aces (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Directorul FBI Stanley Locke (Andy Garcia) il trimite pe cel mai bun agent al sau, Richard Messner (Ryan Reynolds) si pe partenerul acestuia, veteranul Donald Carruthers (Ray Liotta), sa-l gaseasca pe Buddy "Aces" Israel (Jeremy Piven) intr-un loc secret din Lake Tahoe. Misiunea lor: sa-l protejeze pe magicianul din Vegas de seful bandei, Primo Sparazza - despre care se spune ca a comis peste 130 de crime - asupra carora Aces a dat dovezi pentru a-si salva propria piele. 

Cum banda afla de tradarea lui, se pune o recompensa de 1 milion de dolari pe capul lui Aces. Nu le pasa cine il va omori, atata timp cat acest lucru se va intampla cat mai curand. Acum, o intreaga menajerie salbatica de mercenari si criminali in serie ajung in Tahoe pentru a-l localiza pe Aces si pentru a incasa acei bani... indiferent cine le va iesi in cale.

Banditii din cercul strans al lui Sparazza si-au cumparat propriile polite de asigurare sub forma asasinei Georgia Sykes (Alicia Keys) si a partenerul ei, lunetistul Sharice Watters (Taraji Henson). Un trio de neo-nazisti psihopati cunoscuti ca "Fratii Tremor" simt imediat unde se afla banii multi si si-au facut, de asemenea, aparitia in Tahoe. Darwin (Chris Pine), Jeeves (Kevin Durand) si Lestor Tremor (Maury Serling) nu stiu ce inseamna "constiinta" si isi folosesc mintile doar pentru a ucide pe oricine le sta in calea spre o mare lovitura. In plus, banditi internationali, printre care specialistul in tortura Pasquale Acosta (Nestor Carbonell) si maestrul deghizarilor Laszlo Soot (Tommy Flanagan) – contribuie la randul lor la amestecul de infractiuni din Tahoe. 

Pentru a complica lucrurile si mai mult, recuperatorul Jack Dupree (Ben Affleck) accepta 50 000 de dolari de la avocatul Rupert "Rip" Reed (Jason Bateman) pentru a-l gasi pe Aces care si-a incalcat cautiunea, inainte ca acesta sa fie predat FBI-ului si de a fi pierdut de tot. Dupree ii recruteaza pe "Pistol" Pete Deeks (Peter Berg), un fost politist, si pe partenerul acestuia, Hollis Elmore (Martin Henderson), pentru a-l gasi pe Aces. Vestea buna este ca ei se afla la 2-3 ore de mers cu masina de Tahoe.

Inrebarea este: cine il va gasi primul pe Aces? 

Intr-un moment de calm, incercand sa fie mereu cu un pas inaintea problemelor sefului lor – sunt Sir Ivy (Common), secundul lui Ace, si masivul sau bodyguard, Hugo Croop (Joel Edgerton). Dar in timp ce sustinatorii magicianului incearca sa-l protejeze de atacul criminalilor, agentii Messner si Carruthers incep sa descopere adevarul din spatele rolului real al lui Aces in a demasca mafia.

Si se pare ca nimic din ceea ce il inconjoara pe Buddy Israel nu a fost vreodata adevarat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu