Faceți căutări pe acest blog

vineri, 5 aprilie 2013

Stardust (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

În ţinutul acesta denumit Stormhold, Tristan descoperă că steaua căzătoare nu este ceea ce se aşteapta el să fie ci o fată plină de viaţă care însă este rănită în căderea ei cosmică. Ea este într-un real pericol deoarece despre ea ştiu deja şi o vânează fiii regelui (Peter O’Toole) care pot obţine tronul numai cu ajutorul ei, dar şi o vrăjitoare foarte pricepută şi ambiţioasă care poate căpăta tinereţea înapoi şi pentru totdeauna dacă reuşeşte să pună mâna pe stea.

Tristan este hotărât să-şi ţină cuvântul şi să ducă steaua iubitei lui, dar drumul îi va fi îngreunat într-una de întâlniri şi aventuri neaşteptate cu un căpitan al piraţilor (Robert De Niro), cu un vânzător fără principii şi suflet (Ricky Gervais); şi astea nu sunt toate pericolele pe care le are de înfruntat tânărul.

Dar dacă poate supravieţui acestor piedici datorită calităţilor sale şi datorită puterii pe care noua dragoste i-o dă, Tristan va descoperi în această călătorie care este identitatea lui adevărată şi care îi este destinul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu