Faceți căutări pe acest blog

duminică, 26 ianuarie 2014

Vicky Cristina Barcelona (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Noua comedie romantică a lui Woody Allen are ca subiect două tinere şi escapadele lor amoroase în Barcelona, unul dintre cele mai romantice oraşe din lume.

Vicky (Rebecca Hall) şi Cristina (Scarlett Johansson) sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă şi logodită cu un tânăr respectabil.. Cristina este dezinhibata atât sexual cât şi emoţional, în permanenţă căutare de pasiuni ce o vor face să plutească.


Într-o seară, la galeria de artă, Cristina,  pune instantaneu ochii pe cel mai provocator bărbat din încăpere, Juan Antonio (Javier Bardem), un pictor chipeş. Cristina devine şi mai intrigată când Judy îi şopteşte că Juan Antonio a avut o relaţie atât de explozivă cu fosta sa soţie, Maria Elena (Penelope Cruz), încât au încercat să se omoare unul pe celalalt. Mai târziu în noaptea aceea, cand Vicky şi Cristina iau masa împreună, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere îndrazneaţă: să evadeze alături de el într-o călătorie în oraşul provincial Oviedo, unde îi propune să exploreze minunile culturale, să bea vin şi să facă dragoste împreună. Vicky consideră propunerea lui dezgustătoare, dar Cristina este încântată de cât de direct este şi de charisma lui şi o convinge pe Vicky să vină şi ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu