Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 noiembrie 2013

The Forger (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Joshua Mason (Josh Hutcherson), un adolescent de 15 ani, are probleme. Acesta a fost abandonat de catre mama lui, dependenta de droguri, astfel trebuind sa isi castige singur existenta, ratacind din loc in loc prin California.
Insa cand ajunge in micuta localitate Carmel-by-the-Sea din nordul statului California, Joshua, un adevarat geniu artistic, face repede cunostinta cu o comunitate de falsificatori de opere de arta si devine tentat sa intre in aceasta afacere ilegala, gratie sumelor uriase de bani ce sunt puse in joc.
El se indragosteste de Amber (Hayden Panettiere) si este luat sub aripa ocrotitoare de catre doi mentori cu intentii diametral opuse, pe nume Anne-Marie Sterling si Everly, prima dorind sa il mentina pe baiat pe calea cea buna si sa il convinga sa nu-si iroseasca talentul realizand falsuri, iar cel de-al doilea il incurajeaza sa isi foloseasca harul artistic in scopuri imorale.
Anne-Marie este o artista retrasa din activitate, ce se imprieteneste cu Joshua si ii vorbeste acestuia despre perioada de multa vreme apusa in care artistii din Carmel-by-the-Sea tineau la integritatea operelor lor si nu isi vindeau sufletul pentru a obtine castiguri materiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu