Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 septembrie 2013

Street Kings (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Pentru apreciatul romancier James Ellroy, exterioarele însorite din Los Angeles nu vor fi niciodată suficiente pentru a face lumină în părţile cele mai întunecate ale oraşului. În Oraşul Îngerilor, codurile morale după care trebuie să ne călăuzim sunt dificil de urmat - mai ales de către cei care vor să ne facă rău şi de către cei hotărâţi să ne apere.

În STĂPÂNII STRĂZILOR, David Ayer, un fiu al oraşului Los Angeles, îşi îndreaptă camera de filmat către străzi care nu seamănă cu cele din cărţile poştale ilustrate, el concentrându-se asupra unui oraş al contradicţiilor, ale căror consecinţe sunt, de multe ori, tragice.

Keanu Reeves joacă rolul principal, acela al lui Tom Ludlow, un poliţist cu experienţă care îşi reface cu greu viaţa după moartea soţiei sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuţia unui coleg poliţist, el este silit să înfrunte tradiţiile poliţieneşti pe care le-a respectat pe parcursul întregii sale cariere. Hotărât să nu se de bătut el reuşeşte să facă dreptate şi să nu se lase influenţat de cei din jur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu