Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 iulie 2013

Uncertainty (2009) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Uncertainty este o drama scrisa, produsa si regizata de Scott McGehee si David Siegel. Filmul a avut premiera in 2008 la Festivalul de Film de la Toronto si spune povestea unui tanar cuplu de indragostiti care se confrunta cu luarea unei decizii ce le va schimba viata.
O zi de vara in care o intrebare vine cu doua variante de raspuns, in fapt doua scenarii despre posibilitatile infinite, consecintele alegerilor pe care le facem si importanta accidentelor.
Este o dimineata insorita de 4 iulie in New York. Bobby Thompson (Joseph Gordon-Levitt) si Kate Montero (Lynn Collins), doi oameni care sunt indragostiti nebuneste unul de celalalt, sunt pusi in situatia de lua cea mai importanta decizie din viata lor. Ea este insarcinata si amandoi sunt dezorientati, nestiind ce sa faca. Pentru ca este o zi importanta, urmeaza un picnic in familie, iar ei nu stiu cum vor face. In cele din urma, Bobby scoate o moneda si o arunca in aer. Indiferent care va fi fata pe care va cadea moneda, oricare dintre cele doua optiuni va avea consecinte pe termen lung. Alegerea pe care trebuie sa o faca este intre Brooklyn si Manhattan. Adica, picnicul cu familia si pastrarea copilului sau Chinatown.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu