Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 iulie 2013

Shooter (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Lunetistul este un film de actiune care va tine spectatorii lipiti de scaune si cu rasuflarea taiata. Eroul filmului, lunetistul asadar, este un profesionist onorabil care se trezeste pus intr-o situatie greu de imaginat: este dat drept asasinul presedintelui Statelor Unite. Scufundat intr-o spirala a terorii si a conspiratiei, eroul incepe o cursa in care va trebui sa-si dovedeasca nevinovatia. Cursa este dirijata si urmarita de toate agentiile legale si la vedere din tara, dar si de una, aflata in umbra. Este o adevarata vanatoare!

Mark Whalberg este Bob Lee Swagger, un fost puscas marin, tragator de elita, erou al armatei Statelor Unite, care crede ca a plecat pentru totdeauna din serviciul armatei dupa ce a fost devastat de o tradare de proportii la care a fost martor. Acum, cu toate ca s-a autoexilat intr-o ascunzatoare in munti, Bob este abordat de colonelul Isaac Johnson, pensionat din armata, personaj interpretat de Danny Glover. Colonelul Johnson ii spune ca tara are nevoie de el. Pentru ce? Pentru a deturna un complot a carui tinta este presedintele SUA. Johnson sustine ca numai priceperea lui Swagger, flerul si rapiditatea pot opri iminenta amenintare. 

Swagger consimte cu greu sa mai indeplineasca o ultima misiune, dar ceea ce nu stie este ca intreaga misiune pentru care este cooptat este o inscenare a unor "creiere" importante care au niste scopuri precise. In momentul in care intelege ca este manipulat este insa prea tarziu pentru ca atunci se trezeste vanat drept presupusul atentator la viata Presedintelui.

Urmarit la fiecare colt, fara a avea unde sa se ascunda, fara niciun sprijin cu exceptia unei femei pe care abia a cunoscut-o si a unui agent FBI care-si risca cariera, Swagger va da test dupa test, isi va folosi toate cunostintele si abilitatile intr-o batalie disperata pentru... viata lui. Ceasul ticaie amenintator, iar Swagger trebuie sa descopere cat mai repede cine este adevaratul asasin inainte de a fi el asasinat. Viata lui este o miza foarte mare deoarece el este pe cale sa dezvaluie o conspiratie tesuta chiar in inima Puterii americane. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu