Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 iunie 2013

Zathura: A Space Adventure (2005) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Cand Danny si Walter se uita prin gaura din acoperisul lor, descopera, spre groaza lor ca au fost impinsi in cel mai indepartat si intunecat loc din spatiu. 

Si nu sunt singuri. 

Si asa incepe o aventura amuzanta, cateodata inspaimantoare, dar intotdeauna imprevizibila. Danny si Walter realizeaza ca daca nu termina jocul vor ramane pentru totdeauna prinsi in spatiul extraterestru. Cu fiecare miscare, ei se confrunta cu obstacole incredibile unul dupa altul.: accidental o trimit pe sora lor Lisa intr-un somn crionic, adanc, sunt fugariti de catre un robot nebun de apropae doi metri, salveaza un astronaut esuat (Dax Shepard) si sunt asediati de catre niste creaturi carnivore, asemanatoare unor soparle uriase, numite Zorgoni. 

Cu ajutorul astronautului, Danny si Walter incep sa-si lase la o parte conflictele , sa colaboreze pentru a depasi obstacolele pe care le intalnesc si sa incerce sa termine jocul pentru a se intoarce acasa. 

Dar toate eforturile lor pot fi in zadar cand ei se confrunta cu cea mai mare provocare – o lupta impotriva intensei atractii gravitationale care ii arunca in pustietatea inneguratei planete Zathura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu