Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 iunie 2013

The Flock (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Errol Babbage (Richard Gere) este angajat de Departamentul pentru Siguranta Publica pentru a tine sub supraveghere un grup de persoane condamnate si inregistrate pentru abuzuri sexuale. Misiunea lui este sa faca presiuni asupra acestor condamnati violenti, instabili si imprevizibili (denumiti de catre Departament "TURMA"), pentru a-i constrange si impiedica sa revina la vechile lor indeletniciri - molestarea si uciderea unor copii si adolescenti. 

Cum Babbage nu ii poate opri in mod legal pe acesti oameni sa se amestece in randul publicului larg, el isi hartuieste adesea TURMA, folosind diverse amenintari si chiar acte de violenta fizica, atunci cand este necesar. Mesajul nescris al lui Errol catre TURMA sa este ca toti se afla in permanenta sub supraveghere. Poate ca unele dintre tehnicile lui sunt ilegale, dar reprezinta singurele lui metode de a proteja societatea impotriva acestui grup criminal.

Dupa ce a lucrat cu acest grup mai bine de un deceniu, Errol este complet epuizat din cauza ororilor neincetate cu care se confrunta. El vrea si simte nevoia sa scape din acest sistem, dar nu este sigur ca e bine sa faca asta. In acest caz, cine i-ar mai pazi pe acesti monstri? Iata insa ca nu mai este el cel care poate sa decida, pentru ca seful sau, Bobby Stiles (Ray Wise), decide sa il pensioneze mai devreme decat ar fi trebuit. Babbage incearca disperat sa se agate de ce i-a mai ramas din sanatatea sa mintala, dar aceasta pensionare, care inseamna despartirea de slujba care da sens vietii sale, l-ar putea face sa clacheze. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu