Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 iunie 2013

Mirrors (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Ben Carson (KIEFER SUTHERLAND) a avut parte şi de zile mai bune. A trecut aproape un an de când volatilul detectiv a fost suspendat din NYPD pentru împuşcarea altui ofiţer sub acoperire, un accident care l-a costat nu numai slujba, ci a alimentat alcoolismul şi mania, lucru care l-a îndepărtat de soţie şi copii, ajungând să doarmă pe canapeaua sorei sale, în Queens.

Disperat să-şi refacă viaţa şi să reînnoade legătura cu familia, Carson îşi ia o slujbă ca paznic de noapte la ruinele magazinului universal Mayflower. Ceea ce a fost cândva un simbol al prosperităţii şi grandorii se află acum într-un stadiu de degradare, cufundat în întuneric, ca o epavă ruginită, distrusă de un incendiu uriaş care a devorat numeroase vieţi inocente.

În timp ce Carson patrulează printre rămăşiţele obscure şi carbonizate ale magazinului, începe să observe ceva sinistru la oglinzile ornamentale care împodobesc pereţii din Mayflower. Reflectate în sticlele gigantice, sunt imagini terifiante ce-l uimesc pe Carson.

În afară de faptul că proiectează imagini oribile din trecut, oglinzile par să manipuleze şi realitatea. Când Carson îşi vede propria reflexie torturată, suferă efectele fizice ale viziunilor sale. Dintr-o dată, fostul poliţist frământat se trezeşte că se lupta cu proprii demoni şi cu cei care i-au răpit reflexia, chinuindu-l cu convulsii, sângerări spontane şi chiar sufocare.

Sora lui înţelegătoare, dar sceptica, Angela (AMY SMART) respinge aceste bizare "coşmaruri" ca pe o consecinţă a stresului şi vinei resimţite din cauza accidentului, dar soţia sa, Amy (PAULA PATTON), examinator medical practic în cadrul NYPD, e mai puţin iertătoare. Comportamentul tot mai haotic al soţului ei o sperie, îndepărtându-i şi mai mult familia, şi se teme că asta le pune copiii în pericol.

Dar o ameninţare şi mai mortală se iveşte, prinsă în oglinzi şi suprafeţele reflectorizante care le umplu viaţa de zi cu zi. În timp ce Carson investighează dispariţia misterioasă a unui paznic de la Mayflower şi conexiunile posibile cu viziunile sale sângeroase, îşi dă seama că o forţă răuvoitoare din altă lume se foloseşte de reflexii ca poartă ca să-l terorizeze pe el şi familia sa.

Dacă are vreo speranţă de a-şi salva soţia şi copiii de la o moarte cumplita, Carson trebuie să dezvăluie cumva adevărul din spatele oglinzilor şi s-o convingă pe Amy să-l ajute să lupte împotriva celui mai mare rău cu care s-a confruntat vreodată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu