Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 martie 2014

The Four (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Într-o suburbie a regatului apar dintr-o dată o mulțime de bani falși și nimeni nu părea să știe ce se întâmpla. Departamentul șase de apărare al regelui este sesizat și se iau măsuri pentru găsirea vinovatului.

Ji Yaohua și grupul celor șase luptătoare sosesc la Departamentul șase pentru a raporta Lordului Liu, comandantul Departamentului, grupul de luptătoare Kung-Fu fiind recomandat comandantului de prințul regatului. Ji era prima femeie pe care Departamentul o acceptase în cadrul forțelor de ordine ale regelui. Luptătoarea este prezentată administratorilor departamentului de apărare, îi sunt prezentate regulamentele interioare și modul în care poate avansa în ierarhie.

Ji îl observă pe tânărul Leng, supranumit Coldblood și face cunostința cu acesta. Leng pleacă în căutarea celor responsabili de tulburarea ordinii în regat și-l urmărește pe Jia San, care îl aștepta pe Life Snatcher, un nume cunoscut în lumea hoților ca recuperator de datorii financiare,  într-un restaurant unde-i arată matrița. Jia San avea o matriță de bani cu ajutorul căreia împrăștia banii falși în regat. La restaurant își face apariția și administratorul Departamentului șase cu garda sa. Are loc o luptă în care sunt implicati toți luptătorii de arte marțiale din restaurant.


Jia San dispare în mod misterios și își face apariția un alt lider de grup, Zhuge Zhenwo, Comandantul Fortelor de Ordine Clerice, subordonat direct regelui. Este descoperit un complot în care sunt implicați mai multi lorzi ai regatului. Toate comandamentele de aparare a regatului se pun în mișcare pentru rezolvarea cazului matriței de bani furate și descoperirea complotiștilor. Se formează grupul celor patru, Iron Hand, Emotionless, Coldblood si Lifesnatcher sub comanda lui Zhuge Zhenwo, subordonat direct regelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu