Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 martie 2014

Monsters (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

La şase ani după ce Pământul a fost afectat de o puternică invazie extraterestră, un jurnalist de-un cinism ieşit din comun acceptă să escorteze un turist american printr-o zonă infestată a Mexicului către graniţa cu Statele Unite, unde încă poţi fi în siguranţă.

Cu șase ani în urmă, Nasa a lansat o sondă spațială ca să colecteze probe... dar, la reîntoarcerea în atmosferă, sonda s-a prăbușit în Mexic. La scurt timp, în zonă au început să apară noi forme de viață. Jumătate din țară este în carantină și catalogată ca fiind zonă infectata. Guvernele din Mexic și Statele Unite se luptă să țină în frâu "Creaturile". Filmul prezintă povestea călătoriei prin zona infectată.

Andrew Kaulder (Scoot McNairy) este un fotograf care si-a facut o cariera din documentarea masacrelor care au urmat venirii extratrestrilor. Lucrand in zona non-infestata a Mexicului, Andrew primeste un telefon de la birou in care i se cere sa o gaseasca pe fiica sefului lui, Samantha (Whitney Able) si sa se asigure ca aceasta se întoarce in SUA teafara si nevatamata în termen de 48 de ore.


Andrew o gaseste rapid pe Samantha, si chiar daca initial cei doi nu se inteleg, o convinge sa se intoarca cu el acasa. Cu toate acestea evenimentele conspira impotriva lor, si in ciuda eforturilor de a ocoli zona extraterestrilor prin aer, pe pamant sau pe apa, in curand nu mai au nici o optiune decat sa intre în zona infestata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu