Faceți căutări pe acest blog

duminică, 16 martie 2014

Juno (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace şi de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteaţă şi capabilă să-şi trăiască viaţa după propriile-i reguli.
Cu Ellen Page în rolul principal, Juno se prezintă ca o comedie inteligentă despre o adolescentă plină de viaţă, pe cale să descopere efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani.
După ce a rămas însărcinată, cu "ajutorul" lui Bleeker (Michael Cera), cel pe care-l consideră cel mai simpatic coleg de clasă, Juno reuşeşte să găsească familia "perfectă" pentru viitorul său copil şi nu oricum, ci cu ajutorul prietenei sale cele mai bune, Leah.
În urma şocului aferent veştii că fiica lor şi-a început viaţa sexuală tocmai alături de "virilul" Bleeker, întreaga familie îşi uneşte forţele pentru a-i oferi adolescentei tot sprijinul de care ar putea avea nevoie.

Rod al imaginaţiei scriitoarei devenite scenaristă, Diablo Cody, Juno este un personaj unic, diferit de tot ce s-a putut vedea până în momentul de faţă în filmele de gen.


Regizat de Jason Reitman, creatorul celebrei pelicule Thank You For Smoking, Juno a fost deopotrivă aclamat de critică şi de public şi s-a bucurat de încasări spectaculoase de aproape 90 de milioane de dolari, fiind nominalizat la patru Premii Oscar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu