Faceți căutări pe acest blog

luni, 31 martie 2014

Beyond Borders (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

De la viaţa de lux din Londra la realităţile tragice ale sărăciei şi foametei din cel mai periculos loc din lume, La graniţă este o aventură romantică având-o în rolul principal pe câştigătoarea premiului Oscar, Angelina Jolie.

În timp ce se află la o gală pentru colectare de fonduri, Sarah Jordan (Jolie), o americancă naivă, căsătorită, care trăieşte în Anglia, asistă la mărturia aprigă a unui intrus, un umanitar renegat, dr. Nick Callahan (Clive Owen). Cererea lui, făcută în numele copiilor săraci aflaţi în îngrijirea sa, va întoarce pe dos viaţa lui Sarah. Atrasă de Nick şi de cauza acestuia, Sarah îşi abandonează viaţa liniştită din Anglia pentru a lucra alături de el, într-un efort de a ajuta taberele de refugiaţi.


Munca lui Sarah o va duce pe meleaguri periculoase, unde puţini s-au aventurat vreodată, iar şi mai puţini au supravieţuit, şi unde va descoperi că realităţile dure şi atracţia tot mai mare faţă de medicul fermecător şi imprevizibil vor stârni în ea pasiunea de a salva vieţi, riscându-şi propria viaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu