Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 martie 2014

Apollo 18 (2011) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Noul film "Apollo 18 - The Secret Mission" este un film complet, realist si terifiant despre o presupusa "misiune secreta Apollo 18 pe Luna". Filmul, regizat de Gonzalo Lopez-Gallego, prezentat publicului larg din 22 aprilie 2011, ridica intrebarea: "De ce nu ne-am intors pe Luna?", dupa misiunea Apollo 17, scrie Daily Galaxy.

Documentarul prezinta imagini ce ar fi fost ascunse pana acum publicului larg si avanseaza ideea descoperirii vietii extraterestre inteligente pe Luna.Producatorii speculeaza idea ca, la un an dupa misiunea Apollo 17, in decembrie 1973, doi astronauti americani au fost trimisi intr-o misiune secreta pe Luna, finantata de catre Departamentul de Aparare al SUA. Se presupune ca astronautii americani ar fi capturat ceva in aceasta misiune, insa descoperirea lor i-a convins pe oameni sa nu mai puna niciodata piciorul pe Luna. In timp ce NASA neaga autenticitatea filmului, altii spun ca este poate adevaratul motiv pentru care niciodata nu ne-am intors pe Luna. Oficial, misiunea Apollo 17 a fost lansata pe 7 decembrie 1972, fiind ultima misiune NASA cu echipaj uman pe Luna.

Echipajul misiunii era format din comandantul navei, Eugene Cernan, pilotul capsulei spatiale, Ron Evans, si Harrison Schmitt, pilot al vehiculului selenar Challenger.Dupa aselenizarea reusita, in apropiere de Montes Taurus, in Marea Serenitatis, echipajul misiunii a efectuat masuratori de temperatura, de gravimetrie, ale radiatiei cosmice, ale miscarilor seimice si au luat esantioane din rocile selenare.


Oricare ar fi adevarul, NASA a castigat "cursa spatiului cosmic", impunand un anumit sens al cercetarilor care au urmat, pentru elucidarea misterelor Universului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu