Faceți căutări pe acest blog

duminică, 16 martie 2014

A Guy Thing (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Jason Lee il interpreteaza pe Paul Morse, un tip simpatic care trebuie sa se casatoreasca cu Karen (Selma Blair), fiica draguta si aproape perfecta a sefului sau. La traditionala petrecere a burlacilor, el incearca sa evite cele mai catastrofale dintre evenimentele stereotipe insa, in ciuda eforturilor, se trezeste finalmente alaturi de o femeie necunoscuta – o dansatoare. In urmatoarele zile, Paul da peste Becky in cele mai neobisnuite locuri, pentru ca ea schimba serviciile mai des ca sosetele. Toate acestea culmineaza cu descoperirea ca este verisoara lui Karen si ca participa la nunta. Straduintele lui Paul de a tine sub tacere aventura nocturna sunt complicate de gelozia fostului iubit pompat cu steroizi al lui Becky, de fratele lui Paul, obsedat de Karen si de coincidente nefericite. 

A Guy Thing altoieste doua genuri: acela grobian, invartindu-se in jurul unui tanar mascul excitat si comedia romantica. Acest tip de business e riscant, pentru ca publicul mai atras de unul dintre genuri (femeile de elementul romantic iar barbatii de elementul macho-grobian) poate fi usor alienat de excesul celuilalt. Din fericire, exista cateva minti creative dispuse sa accepte provocarea fara sa-si doreasca sa faca un produs si mai nerusinat decat pelicula similara anterioara. 

O data ce devii constient de amestec, esti placut surprins de inteligenta si doar ocazional grosolana comedie careia – din fericirie – ii lipseste mizantropia deranjanta a multor filme directionate spre publicul masculin tanar. 


Subterfugiul povestii nu e teribil de original – e doar o versiune mai obraznica a unui episod din I Love Lucy – dar executia e impecabila si interpretarile delicioase. Comedia nu trece niciodata granita lipsei de gust. Si nici unul dintre personaje – nici Karen si nici macar idiotul cavaler de onoare al lui Paul – nu sunt tratate inuman. Exista, deci, speranta si pentru acest tip de film care poate fi amuzant si entertaining fara sa ingroase nota.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu