Faceți căutări pe acest blog

luni, 13 ianuarie 2014

Taking Woodstock (2009) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Ellliot este designer de interior la Greewich Village şi crede în cauza Mişcării pentru drepturile gay. Dar e prins totuşi de afacerea familiei - un motel dărăpănat, falit, care se numeşte El Monaco, condus direct spre faliment de părinţii săi Jake şi Sonia (Henry Goodman şi Imelda Staunton). În vara lui 1969, Eliott trebuie să se întoarcă acasă pentru a-şi ajuta părinţii să salveze El Monaco din ghearele ascuţite şi nemiloase ale băncii. 

După ce a aflat că o manifestare de genul unui festival de arte şi muzică şi-a pierdut autorizaţia de desfăşurare într-un orăşel din apropiere, Walkill, New York, Eliott îl sună pe producătorul Michael Lang (Jonathan Graff) la Woodstock Ventures pentru o oferi motelul familiei organizatorilor, fiind într-o căutare disperată de clienţi. Eliott îl prezintă pe Lang vecinului său, Max Vasgur (Eugene Levy) care are o fermă de produse proaspete de 600 acri. Curând, staff-ul de la Woodstock se cazează la El Monaco - şi încă o jumătate de milion de oameni pleacă spre ferma lui Vasgur „pentru 3 zile de Pace şi Muzică la White Lake”.
Cu un pic de ajutor din partea prietenilor săi, - printre care şi liderul trupei Devon (Dan Fogler), Billy veteranul (Emile Hirsch), abia întors din Vietnam şi ex-marinarul cu un stil de îmbrăcăminte insolit, Vilma (Liev Schrieber) - dar şi cu un pic de opoziţie din partea localnicilor- între care şi fratele lui Billy (Jeffrey Dan Morgan) - Elliot se lasă prins într-o experienţă ce avea să definească peste ani o generaţie şi care avea să îi schimbe pentru totdeauna viaţa. 
O producţie Focus Features „BINE ATI VENIT LA WOODSTOCK!”, în regia lui Ang Lee, cu Demetri Martin, Dan Fogler, Henry Goodman, Jonathan Graff, Eugene Levy, Jeffrey Dean Morgan, Imelda Staunton, Emile Hirsch şi Liev Schreiber. Costume designer este Joseph G. Aulisi, iar muzica aparţine lui Danny Elfman. Editor este Tim Squyres, ACE. Scenografia este semnată de David Gropman. Regia de imagine aparţine lui Eric Gautier, AFC. 
Filmul are la bază cartea lui Elliot Tiber cu Tom Monte. 

Producător executiv Michael Hausman. Producătorii sunt James Schamus, Ang Lee, Celia Costas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu