Faceți căutări pe acest blog

joi, 31 octombrie 2013

The Mutant Chronicles (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Resursele naturale ale pamantului s-au epuizat si omenirea este intr-o continua batalie intr-un razboi initiat de cele patru Corporatii conducatoare: Capitol, Bauhaus, Mishima si Imperial. Mitch Hunter, soldat ai corporatiei Capitol, este implicat intr-o batalie disperata pentru a opri inaintarea armatei Bauhaus. Cand o bomba ratacita distruge un sigiliu de piatra, el se confrunta cu un nou dusman, necromutanti hidosi cu excrescente osoase ce cresc din bratele lor ca niste sabii. Mutantii incep sa se multiplice din ce in ce mai mult si distrug totul in calea lor.
Fratele Samuel, conducatorul unui cult antic numit Fratia, este pastratorul Cronicilor, o carte ce prevestea atat aparitia Mutantilor cat si existenta unui Izbavitor care ii va distruge. Samuel ca el este Izbavitorul menit sa se avante spre centrul pamantului si sa distruga sursa flagelului mutant. El il recruteaza pe Mitch si impreuna creaza o echipa ai caror menbrii sunt Steiner (ofiter Bauhaus), un manuitor de sabii Severian, El Jesus (luptator de strada), Duval (o tanara fara frica) si Juba. Filmul urmareste misiunea lor de a salva planeta de hoardele pradatoare de mutanti ucigasi.

Entre les murs (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Bazat pe romanul autobiografic omonim al lui Francois Begaudeau şi câştigător al Premiului Palm d’Or la Festivalul de la Cannes, filmul prezintă un an din cariera tânărului profesor de limba şi literatura franceză, Francois (interpretat de Francois Begaudeau), care predă elevilor de 14 ani, la o şcoala publică de cartier din Paris, populată majoritar de imigranţi. Printre ei se numără inteligentul Wei - un imigrant chinez timid, Souleymane - un băiat turbulent din Mali, guralivele şi intrigantele Louise şi Esmeralda, isteaţa şi morocănoasa negresă Khoumba şi Carl - un copil din Caraibe, care a fost exmatriculat de la şcoala la care studiase înainte. Cu stilul lui franc şi extravagant, Francois îşi ia adeseori prin surprindere elevii, dar atunci când aceştia îi pun la grea încercare calităţile de dascăl, principiile lui sunt supuse unor dileme morale.

Ingeri Pierduti ( 2013 ) Online HD Episodul 32

SERVER 1


Ingeri Pierduti ( 2013 ) Online HD Episodul 31

SERVER 1


miercuri, 30 octombrie 2013

Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull (2008) Online Subtirat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Arheologul care imparte pumni cu nemiluita, dar ii si incaseaza, globe-trotter pasionat, imbracat in haine ponosite, dar afurisit de sexy, se intoarce pe ecrane in Indiana Jones si Craniul de Cristal, film lansat joi, 22 mai, 2008. 

Cea mai noua aventura incepe in desertul de Sud-vest, in 1957 - in toiul Razboiului Rece. Indy si partenerul lui, Mac (Ray Winstone) abia au scapat teferi dupa o confruntare cu agentii sovietici pe un aeroport indepartat. Acum, profesorul Jones s-a intors la Colegiul Marshall - doar ca descopere ca lucrurile stau cum nu se poate mai rau. Prietenul lui apropiat, decanul colegiului (Jim Broadbent), ii explica tacticos cum recentele activitati ale arheologului au devenit obiect de suspiciune, iar guvernul a facut presiuni asupra conducerii universitatii pentru a-l da afara. In drum spre oras, Indiana se intalneste cu tanarul Mutt (Shia LaBeouf) care ii lanseaza o noua provocare. Daca arheologul il ajuta pe Mutt intr-o problema cu adanci implicatii personale, va putea totodata face o noua si spectaculoasa descoperire: Craniul de cristal din Akator, legendar obiect de fascinatie, superstitie si frica. 

Indy si Mutt pleaca spre colturile indepartate din Peru - un tinut al mormintelor stravechi, al exploratorilor uitati care se incumetasera sa caute orasul de aur, dar curand isi dau seama ca nu sunt singurii care au pornit intr-o asemenea aventura. Si agentii sovietici cauta Craniul de Cristal, in frunte cu comandanta lor, frumusetea de gheata Irina Spalko (Cate Blanchett). Sovieticii cauta cu infrigurare si fara scrupule legendarul craniu, despre care cred ca ii va ajuta sa domine lumea... daca vor fi in stare sa-i descifreze secretul. 

Indy si Mutt gasesc o smecherie sa scape din mainile sovieticilor, sa urmeze o cale a misterelor impenetrabile, sa se descurce printre prieteni si dusmani motivati de interese indoielnice si, mai presus de toate, sa nu lase celebrul Craniu de Cristal sa intre pe maini cum nu se poate mai rele. 


marți, 29 octombrie 2013

Girl Most Likely (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Cu ani în urmă Imogene (Kristen Wiig) promitea să devină o scriitoare de succes, dar o criză existenţială o îndepărtează de acest ţel. După ce iubitul o părăseşte, Imogene îşi înscenează sinuciderea pentru a-i atrage atenţia, dar rezultatul este cumpit: doctorii o pun în grija mamei ei înstrăinate şi dependente de jocuri de noroc Zelda (Annette Bening), iar Imogene ajunge să locuiască alături de aceasta, noul ei iubit (Matt Dillon) şi un chiriaş foarte simpatic (Darren Criss). O vor ajuta ei să se repună pe picioare?

Morning Glory (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Când Becky Fuller (McAdams), producătoare de televiziune pasionată de meseria ei, este concediată de la programul de ştiri locale, cariera ei arată la fel de dezolantă precum îi este şi viaţa amoroasă. După acest eşec ajunge să lucreze pentru emisiunea “Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienţă. Ambiţioasă din fire, Becky îşi pune în minte să revigoreze emisiunea, aşa că găseşte soluţia pe care ea o crede ideală: să-l aducă pe legendarul prezentator Mike Pomeroy     (Harrison Ford).  

Din nefericire, înfumuratul Pomeroy refuză cu încăpăţânare să prezinte ştiri pe care le consideră sub nivelul lui – bârfe despre vedete, vremea, modă, şi altele asemenea... Ca şi cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc să lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fostă regină a frumuseţii şi prezentatoare-vedetă de emisiuni matinale, care acum e mai mult decât fericită că i s-au “alocat” calupurile de ştiri. 

Pe măsură ce Mike şi Colleen îşi duc răfuiala personală, mai întâi în culise, pentru a izbucni apoi în faţa camerelor de filmat, Becky se luptă să nu i se destrame idila pe care tocmai a înfiripat-o cu colegul său producător, Adam Bennett (Wilson). Becky va trebui să facă o echilibristică foarte complicată, dar şi extrem de comică, pentru a-şi salva relaţia amoroasă, reputaţia, jobul şi, nu în ultimul rând, emisiunea.

13 Going On 30 (2004) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Pentru majoritatea oamenilor, varsta de 13 ani parca ar fi fost ieri - pentru Jenna Rink chiar a fost. Suntem in 1987 si Jenna este o fetita de 13 ani, in pragul feminitatii. Problema este ca maturitatea nu soseste suficient de repede. Este sufocata de parintii ei ridicoli, ignorata de pustii la moda de la scoala si tipul dragut de care este indragostita abia daca ii stie numele. Pentru ca nu se mai multumeste sa isi petreaca timpul alaturi de cel mai bun prieten al ei si vecin, Matt Flamhaff, Jenna ii invita pe pustii populari la petrecerea ei aniversara de 13 ani. Dar petrecerea este un dezastru. Jenna se simte umilita cand este inchisa in toaleta pentru jocul "Sapte Minute in Rai" si toti o parasesc. Singura in toaleta, Jenna rosteste o dorinta din suflet. Daca ar fi o persoana matura, ar avea viata pe care si-a dorit-o intotdeauna. 

In mod miraculos, dorinta i se indeplineste. A doua zi, cand Jenna iese din toaleta, suntem in anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superba si de succes (Jennifer Garner) cu o slujba foarte buna si cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. In sfarsit, are succes si este celebra. Singurul impediment? Nu are nici cea mai mica idee cum a ajuns acolo. Speriata la inceput, dar incantata gradual de noua ei viata, Jenna isi da seama in curand ca-i lipseste ceva - Matt. Cand il cauta, descopera cu groaza ca nu mai tin legatura si ca el este logodit. Jenna afla ca nu este suficient sa ai totul si decide sa mai dea inca o sansa primei ei iubiri. Acum cea mai mare dorinta a ei este sa nu fie prea tarziu.

Rambo III (1988) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Colonelul Samuel Trautman, fostul superior al lui John Rambo, este insarcinat sa conduca misiunea menita sa ajute rebelii Mujahedini, care incearca sa opreasca invadarea Afganistanului de catre sovietici. Dupa ce l-a refuzat pe Trautman, cand acesta i-a solicitat ajutorul pentru indeplinirea misiunii, Rambo se vede nevoit sa intervina, dupa ce colonelul este rapit si torturat de catre sovietici. Cu ajutorul mujahedinilor, Rambo incearca sa-l salveze pe Trautman din mainile crudului comandant al armatei rosii, colonelul Zaysen.

Muzi v nadeji (2011) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


Titanic (1997) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

"Titanicul" lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acţiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line şi, în acelaşi timp, cel mai mare obiect în mişcare care fusese vreodată construit. A fost cea mai luxoasă navă de linie a vremii sale - "nava viselor" - care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele îngheţate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912. Călătoria "Titanicului" începe în prezent, în locul unde este scufundată epava acesteia, la două mile şi jumătate sub nivelul oceanului. Un căutător de comori (Bill Paxton) este hotărât să scoată la suprafaţă bogăţiile acestei nave maiestuoase, pentru a descoperi povestea nespusă. Ruinele tragice dispar, lăsând loc palatului sclipitor care a fost Titanicul, în momentul în care se pregăteşte lăsarea sa la apă pentru prima sa călătorie din Anglia. Printre miile de călători care îşi iau rămas bun, destinul a ales două suflete tinere, făcându-le eroii unei pasiuni care le va schimba vieţile pentru totdeauna. 

Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) este o americancă de 17 ani, din clasa superioară, sufocată de limitările şi aşteptările societăţii eduardiene, care se îndrăgosteşte de tânărul pasager de la clasa a treia, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), care este un spirit liber. După ce deschide ochii la lumea din afara cuştii ei aurite, iubirea dintre Rose şi Jack creează un puternic mister care va dăinui peste ani, până în prezent. Nimic nu îi va despărţi - nici măcar o întâmplare atât de greu de imaginat precum scufundarea Titanicului.

Ingeri Pierduti ( 2013 ) Online HD Episodul 30

SERVER 1


Ingeri Pierduti ( 2013 ) Online HD Episodul 29

SERVER 1

SERVER 2


luni, 28 octombrie 2013

Texas Killing Fields (2011) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Filmul se axează pe povestea adevarată a unei perechi de ofiţeri de poliţie care si-a luat angajamentul  de a rezolva două decenii de dispariţii şi crime - în total nu mai puţin de 60 de victime - în pustiurile industriale ce înconjoară rafinăriile Gulf Coast.

Acţiunea se petrece într-un oraş texan mic, aceştia urmăresc un criminal în serie sadic care îşi aruncă victimele (corpuri mutilate) într-o mlaştină din apropiere pe care localnicii o numesc "The Killing Fields".

Ucigaşul schimbă jocul şi începe vânătoarea detectivilor, lăsându-le acestora posibile indicii la locul crimelor în timp ce acesta rămâne mereu cu un pas înaintea detectivilor. Atunci când o fată a unei familii din zonă este dată disparută cei doi detectivi intră într-o cursă contra-cronometru pentru a găsi criminalul şi a salva viaţa fetei.

I Want Candy (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


Ultraviolet (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Filmul are loc la sfarsitul secolului XXI, cand ia nastere o subcultura de oameni, modificati genetic de catre o boala similara cu cea a vampirilor (Hemophagia), care le da o agilitate si rezistenta incredibile si o inteligenta acuta. 

Deoarece sunt separati de oamenii "normali" si "sanatosi", lumea este in pragul unui razboi civil la nivel mondial (un razboi intre oameni si hemofagi) care ar avea ca scop distrugerea populatiei "bolnave". 

In mijlocul acestui foc incrucisat se afla o femeie infectata, pe nume Ultraviolet (Milla Jovovich), care va ajunge sa protejeze un baietel de noua ani, marcat pentru a fi ucis de catre guvernul oamenilor, deoarece se crede ca este o amenintare prea mare pentru oamenii sanatosi.

duminică, 27 octombrie 2013

The Croods (2013) Online Dublat in Romana

VEZI TRAILER

SERVER 1 dublat in romana

CROODS este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei.  Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi imaginaseră vreodată.
Dinamica familiei Croods, deşi se desfăşoară cu câteva milioane de ani în urmă, lasă impresia că ar putea veni din căminul nostru.  Ca majoritatea taţilor, tatăl de familie Grug (Nicolas Cage) este extrem de protector cu soţia şi cei trei copii ai săi. Vigilenţa sa excesivă a făcut ca familia sa legată de cavernă să fie în siguranţă, protejată şi….foarte plictisită. Jumătatea puternică şi supusă a lui Grug, Ugga (Catherine Keener) acceptă mentalitatea soţului ei conform căreia "frica este bună; schimbarea este ceva rău", la fel şi fiul lor, Thunk (Clark Duke), care este mulţumit cu situaţia staţionară.  Arţăgoasa soacră Gran (Cloris Leachman) nu se oboseşte niciodată să-l împungă (sau uneori să-l atace) pe Grug; iar copilul tare ca piatra Sandy poate fi cel mai feroce membru al familiei Crood.  
Dar să lăsăm un adolescent rebel (există oare şi alt fel de adolescenţi?) să înfrunte autoritatea părintească.   Grug este preocupat exclusiv de supravieţuire, dar Eep (Emma Stone) vrea să trăiască cu adevărat şi curiozitatea ei cu privire la lumea din afara peşterii lor intră în conflict cu regulile primitive ale tatălui ei.  (Chiar şi străina sfidătoare, Eep primeşte patul propriu pentru a dormi, în timp ce restul familiei Croods se urcă unul peste altul pentru a dormi în familie.)
Un eveniment dezastruos îi forţează pe membrii familiei Croods să se aventureze în locuri necunoscute şi să-şi regândească modul de viaţă. Pe drum, se întâlnesc cu Guy (Ryan Reynolds), ale cărui uluitoare – cum sunt focul...şi pantofii – îi zguduie pe membrii familiei Croods în moduri neaşteptate. Majoritatea membrilor familiei (în special Eep) sunt deschişi faţă de viziunea lui Guy a unui loc numit “mâine,” dar Grug vede în acesta cea mai mare calamitate: un adolescent fermecător de care el trebuie să o ‚protejeze’ pe Eep.  Familia Croods îşi dă în curând seama că dacă nu evoluează… sunt de domeniul trecutului. 

Outpost Rise of the Spetsnaz (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


27 dresses (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

“De fiecare data domnisoara de onoare”

Cea mai mare bucurie a unei tinere cu ghinion in dragoste este sa fie domnisoara de onoare la nuntile prietenelor ei. Dupa 27 de astfel de evenimente (si de rochii), ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare sorei ei. O singura problema: viitorul sot al acesteia este chiar barbatul de care protagonista este indragostita de ani de zile. Sa dezvolte interesant acest subiect generos de comedie romantica sta pe umerii lui Anne Fletcher, regizoarea filmului Step Up.

Jane e o femeie altruista, romantica si foarte frumoasa, practic mireasa ideala. Insa din pacate un astfel de sfarsit fericit nu se intrevede la orizont pentru ea, cel putin nu deocamdata. Tanara a fost domnisoara de onoare de nu mai putin de 27 de ori, fiind un adevarat expert in acest domeniu. 
Filmul suprinde momentul in care Jane se pregateste sa "interpreteze" acest rol pentru a 27a oara, acesta fiind insa un moment putin mai special deoarece mireasa e chiar sora sa, Tess.
Insa exista si o problema. Sotul lui Tess e nimeni altul decat omul pentru care Jane are sentimente de dragoste foarte puternice. El impartaseste aceste sentimente? Cine vor fi cei doi miri?

Sex and Death 101 (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Viata unui barbat este data peste cap cand primeste un email in care sunt trecute numele tuturor persoanelor cu care a facut sex si… cu care va face sex. Situatia se inrautateste cand protagonistul intalneste o femeie fatala (Winona Ryder), care vaneaza barbati vinovati de abuz sexual.

O comedie neagra scrisa si regizata de scenaristul Daniel Waters (Heathers). Roderick Blank (Simon Baker) s-a pregatit pentru un viitor previzibil, de om insurat si linistit, dar soarta are un fel amuzant de a incurca lucrurile exact atunci cand te astepti mai putin. Mesajul misterios aparut in inbox il impinge pe Roderick sa descopere originile acestei stranii comunicari, nu inainte de a se indragosti de o vaduva neagra periculoasa pe nume Death Nell (Winona Ryder) care nu figura pe lista.

Virtuosity (1995) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

El este un melanj de 200 de personalitãti, iar fiecare personalitate a fost cândva un criminal notoriu. El este Sid 6.7., o creatie virtualã conceputã special pentru a pune la încercare politia din L. A. Dar Sid nu se mai joacã. A reusit sã treacã dincolo de granitele spatiului cibernetic si dacã ati crezut cã Sid este de neînvins într-o lume guvernatã de bytes, asteptati sã vedeti ce este în stare sã facã într-o lume în carne si oase. 

Denzel Washington si Russell Crowe sunt de o parte si de cealaltã a legii si înfruntându-se în aceeasi realitate în acest fantastic thriller al erei cibernetice în regia celui care a semnat si The Lawnmower Man. 

Crowe este Sid: sadic, inteligent, periculos. si capabil sã înfrunte orice armã gratie abilitãtii de regenerare a trupului sãu de o texturã ce are la bazã siliconul. Washington este Parker Barnes, un politist din Los Angeles care a luat la un moment dat legea în mâinile lui si acum, soarta întregului oras. Este de datoria lui sã-l dezactiveze pe Sid. Dar cum va reusi sã opreascã ceea ce este de neoprit în realitatea virtualã?

Jeepers Creepers 2 (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

In aceasta continuare a originalului din 2001, planurile unei echipe liceene de baschet de a participa la un campionat sunt date peste cap in momentul in care autobuzul cu care se deplasau se strica pe sosea. 

Este de altfel lucratura lui Creeper, care este hamesit si care ameninta sa faca din jucatori, antrenori si majorete o masa pe cinste, toate acestea intamplandu-se in timp ce doi fermieri incearca sa-i dea de urma si sa ucida aceasta nemiloasa creatura care le-a mancat fiul.

Tom and Jerry Giant Adventure (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER  1




sâmbătă, 26 octombrie 2013

Odd Thomas (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


Ice Age Dawn of the Dinosaurs (2009) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Aventurile celor trei prieteni continuă, dar din iulie 2009. Sid, Manny şi Diego revin pe marile ecrane, alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendinţe suicidale pentru o ghindă. Ce surprize ne rezervă scenariştii constituie un compartiment impredictibil, fiind chiar mai multe variante în lucru, un singur detaliu fiind clar: vor fi cu siguranţă dinozauri. Cum şi de unde vor apărea nu se mai ştie, dar prezenţa lor reprezintă o certitudine. De asemenea, trăsnăile eroilor vor fi dublate cu siguranţă de un spaţiu mai larg de desfăşurare a aventurilor veveriţei Scrat, care încă de la primul film al francizei a devenit preferata publicului şi, într-o masură oarecare, şi mascota neoficială a seriei. Cu siguranţă că aşteptarea fanilor va fi răsplătită, ca şi în cazul filmului precedent al seriei.


The Dinosaur Project (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Un grup de exploratori pornesc într-o expediție ambițioasă către inima junglei din Congo, în speranța de a găsi o creatură acvatică, ale cărei origini sunt înrădăcinate în mit și fantezie.
Liderul expediției, un adevărat Indiana Jones, are planurile sale pentru o expediție de succes, planuri care eșuează încă de la început, după ce elicopterul care îi transporta se prăbușește din cauza unui stol de păsări enorme și ciudate, și pentru că asta nu era suficient, el trebuie să aibă grijă și de fiul său Luke, urcat clandestin la bord.
Luke este naratorul principal al filmului; cu un arsenal de camere de filmat la dispoziția sa, tânărul înregistrează fiecare minut al acestei expediții, care devine o adevărată lecție de supraviețuire.
Echipa descoperă rapid că jungla ascunde pericole nebănuite și se confruntă cu creaturi extraordinare, pe care civilizația le presupunea dispărute de milioane de ani. 

Kokuriko-zaka kara (2011) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


vineri, 25 octombrie 2013

All Good Things (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

O poveste de dragoste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original foloseşte constatări nou descoperite, mărturii şi speculaţii pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste şi pierdere.

miercuri, 23 octombrie 2013

Doom (2005) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER 1 CD 1

SERVER 1 CD 2

Doom, mult cunoscutul joc video care a extaziat o generaţie întreagă, sare de pe ecranul computerului pe marele ecran ca o aventură - acţiune horror SF terifiantă, ducând publicul într-un viitor întunecos şi stânjenitor cu toate acele elementele viscerale şi horror care au făcut din joc un fenomen global.

Un apel disperat de ajutor venit de pe staţia de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, aduce o echipă specială de intervenţii pentru o anchetă. 
Ceva cu siguranţă nu este în regulă. 

Întreaga activitate de cercetare a fost oprită şi comunicaţiile nu mai funcţionează. Singurele mesaje care mai ajung de pe Olduvai sunt foarte îngrijorătoare. Staţia de cercetare este trecută la nivelul 5 de carantină şi singurele persoane care au voie să intre în unitate sunt Echipa Tehnică de Intervenţie Rapidă - membrii ai Armatei Spaţiale înarmaţi până în dinţi cu muniţie suficientă pentru a neutraliza orice fel de inamic... sau cel puţin aşa cred ei.

Numai că descoperă nişte creaturi dintr-o altă dimensiune, care pândesc în întuneric, ucigându-i pe supravieţuitori.

Turbo (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER 1 CD 1 

SERVER 1 CD 2

SERVER 2 CD 1 

SERVER 2 CD 2

Turbo este un melc care visează să devină cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteză a făcut din el o ciudăţenie şi un paria în comunitatea melcilor, care sunt lenţi şi prevăzători din fire.

Turbo îşi doreşte cu disperare să evadeze din viaţa lentă pe care o duce. I se oferă această şansă după un accident bizar, în urma căruia dobândeşte capacitatea de a atinge viteze incredibile. Turbo, înzestrat acum cu o rapiditate ieşită din comun, porneşte la un drum extraordinar, dorind să atingă imposibilul: să concureze împotriva celor mai buni piloţi, în cursa Indianapolis 500.

Alături de Turbo se află echipa lui devotată de melci de curse - un grup pestriţ de melci dependenţi de adrenalină şi răi de gură, cu cochilii care arată ca nişte maşini de curse stradale în miniatură. Turbo este prototipul outsiderului, care atinge imposibilul refuzând să îşi lase limitele să stea în calea visurilor lui.

Prin însăşi natura lor, visurile sunt bizare şi impresionante. Dar puţine visuri sunt atât de neobişnuite precum cel al eroului din TURBO, noua aventură 3D prezentată de studioul de animaţie DreamWorks.

E o poveste entuziasmantă despre un banal melc de grădină care are ţelul de-a dreptul uimitor de a deveni campion de curse de talie mondială.
Mersul în ritm de melc nu prezintă niciun interes pentru această făptură tenace şi aventuroasă, care e hotărâtă să meargă mai repede, cu orice preţ. Turbo îşi transformă fantezia în realitate, într-un film distractiv şi palpitant, care te inspiră. Filmul, regizat de David Soren, demonstrează că, pentru cei care îndrăznesc să viseze, lumea poate fi o sursă de încântare, inspiraţie şi împlinire.

Ingeri Pierduti ( 2013 ) Online HD Episodul 26

PARTEA 1

PARTEA 2


marți, 22 octombrie 2013

Night Train to Lisbon (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


Untitled Renny Harlin Project (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


Terraferma (2011) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2


Parkland (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Regizorul şi scenaristul Peter Landesman a adaptat romanul "Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy" al lui Vincent Bugliosi pentru noul său film, Parkland.

Pelicula reia evenimentele teribile care au avut loc în Parkland Hospital din Dallas în ziua asasinării preşedintelui SUA, John F. Kennedy, 22 noiembrie, 1963. O combinaţie între dramă şi thriller, Parkland aduce în prim plan faptele unor oameni care s-au zbătut şi au dat dovada de eroism în nişte momente excepţionale.

luni, 21 octombrie 2013

Closer (2004) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

O privire amuzanta, ironica si onesta asupra relatiilor moderne, Closer este povestea a patru straini (Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman si Clive Owen) – intalnirile lor intamplatoare, atractiile la prima vedere si tradarile accidentale. 

Avand actiunea in Londra contemporana, Closer este amuzant si puternic si aminteste de productiile clasice ale lui Nichols, Who’s Afraid of Virginia Woolf? si Carnal Knowledge.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Ron Burgundy este un cunoscut prezentator de stiri al anilor '70, care se bucura de succes mai ales datorita infatisarii. 
Aparitia Veronicai Comingstone nu il deranjeaza la inceput, mai ales ca cei doi trebuie sa colaboreze in calitate de colegi. Veronica este insa o jurnalista foarte talentata si nu se va multumi doar cu rubrici gen moda, retete culinare si alte emisiuni pentru femei. 
Atunci cand Veronica emite pretentii la postul de prezentatoare de stiri, se va declansa un adevarat razboi intre cei doi reprezentanti ai sexelor.

The Descent Part 2 (2009) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

In minele vechi de mai bine de 100 ani din America supravietuiesc asa zisii "canibali ai intunericului". Nimeni totusi nu cunoaste acest lucru, iar in prima parte cateva fete se aventureaza in aceste pesteri misterioase si riscante. Aceste fiinte-canibali au si o adaptare extrema la intuneric si miros, facandu-i extrem de periculosi. Greseala feteleor se lasa cu urmari grave, doar una scapa cu viata, avand prilej in aceasta a2-a parte sa le arate si investigatorilor ce se petrece acolo jos, in adancul muntelui.

The Descent (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

La un an după un tragic accident, şase prietene se întâlnesc în munţii Apalaşi pentru excursia lor anuală de sport extrem, în acest an explorând o peşteră ascunsă adânc în munţi. 

Mult în adâncul peşterii are loc un dezastru şi nu mai există cale de ieşire. Grupul se împarte, fiecare căutând o cale de acces către exterior. Dar mai există ceva ascuns sub pământ. Pe măsură ce fetele descoperă că acum sunt victime, ele sunt obligate să apeleze la cele mai primare instincte într-un adevărat război împotriva unui rău de neimaginat - un rău care atacă fără avertizare, iar şi iar.

Dogville (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Frumoasa Grace (Nicole Kidman) ajunge intr-un orasel izolat numit Dogville, incercand sa scape de urmarirea unor gangsteri. Fiind incurajata de catre TOM (Paul Bettany), auto-intitulatul purtator de cuvant, minuscula comunitate a oraselului accepta sa o ascunda. 
In schimb Grace accepta sa faca anumite munci in folosul locuitorilor. Totusi, cand gansterii revin sa o caute mai serios, oamenii din Dogville cer un schimb mai “personal” de servicii contra riscului de a o adaposti. 
Grace realizeaza in modul cel mai brutal ca bunatatea din acest oras este relativa… 
Dar Grace are un secret, si inca unul periculos. 
Dogville ar putea sa regrete curand ca s-a amestecat intr-o treaba foarte complicata…

Red Eye (2005) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Lisa Reisert (Rachel McAdams) uraste sa zboare cu avionul, dar teroarea ce o asteapta in zborul de noapte spre Miami nu are legatura cu teama de zbor. 

Cand se urca in avion, Lisa observa cu placere ca langa ea sta Jackson (Cillian Murphy), barbatul sarmant cu care a servit o bautura si un usor flirt in terminalul aeroportului. Dar la putin timp dupa ce decoleaza, individul isi arata adevarata fata. 

Este un agent implicat intr-un complot pentru a-l ucide pe Ministrul Securitatii Interne, iar Lisa este cheia lui de acces. Daca nu coopereza, un asasin il va ucide pe tatal Lisei, care asteapta un telefon de la Jackson. 

Thrillerul de suspans este regizat de Wes Craven, maestrul seriilor Scream si A Nightmare on Elm Street.

Ingeri Pierduti ( 2013 ) Online HD Episodul 25

PARTEA 1

PARTEA 2


sâmbătă, 19 octombrie 2013

Grown Ups 2 (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

După ce şi-a mutat familia în oraşul natal, ca să fie împreună cu prietenii lui şi copiii acestora, Lenny (Adam Sandler), descoperă că nu e mare diferenţă între foştii şi actualii bădărani, între şoferii schizoizi de autobuz şi poliţiştii beţi pe schiuri, sau cei 400 de petrecăreţi mascaţi - peste tot e aceeaşi nebunie!

Despicable Me 2 (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi... o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.
Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie începe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticălos 2.

Kick Ass 2 (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Kick-Ass, Hit Girl şi Red Mist sunt gata de acţiune în Kick Ass 2, după succesul imens din 2010 cu Kick Ass.

De această dată, actele de bravură nebuneşti ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamaţi care pornesc mascaţi într-o cruciadă proprie. Conduşi de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alătură acestei patrule. Dar când supereroii noştri amatori ajung să fie vânaţi de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), renăscut acum sub numele de The Motherfucker, singura care-i poate salva de la pieire e Hit Girl (Chloë Grace Moretz).

Când i-am văzut ultima dată pe asasina junioare Hit Girl şi pe tânărul justiţiar Kick-Ass, cei doi încercau să ducă o viaţă normală de adolescenţi, ca Mindy şi Dave. Pentru că se apropia absolvirea şi cei doi nu prea ştiau încotro s-o apuce, Dave se hotărăşte să înfiinţeze prima echipă de supereroi a lumii împreună cu Mindy. Din nefericire, pentru că Mindy e prinsă că acţionează ca Hit Girl, este nevoită să se retragă, ceea ce o aruncă, spre oroarea ei, în lumea înfricoşătoare a colegelor ei de liceu. Nemaiavând pe nimeni alături, Dave îşi uneşte forţele cu echipa Justiţie Eternă, condusă de un fost mafiot pocăit, pe nume colonelul Stars and Stripes.

Chiar când eroii amatori încep să se facă remarcaţi pe stradă, cel mai mare ticălos din lume, The Motherfucker, îşi adună propria gaşcă de superdiabolici şi ticluieşte un plan ca să-i facă pe Kick-Ass şi pe Hit Girl să plătească pentru ce i-au făcut tatălui său. Dar planul său are o fisură: dacă te pui cu un membru al echipei Justiţie Eternă, ţi-i pui pe toţi în cap...