Faceți căutări pe acest blog

duminică, 31 martie 2013

The Lucky One (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


The Lucky One este povestea unui puscas marin care supravietuieste la trei misiuni in Irak. El atribuie norocul sau unei fotografii a unei femei pe care a gasit-o in Irak si n-o cunoaste. El se decide sa-si intalneasca “talismanul norocos” in momentul in care se intoarce in Carolina de Nord.
Filmul este bazat pe romanul cu acelasi nume de Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe/Nopti in Rodanthe, A Walk to Remember/O iubire de neuitat si Message in a Bottle/Mesaj de departe).

The Heartbreak Kid (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

"Ne simtim bine realizand comedii pentru adulti, pentru ca asta stim sa facem cel mai bine. Chiar daca unora nu le place, publicul asta vrea! Cred ca scene de sex ca in filmul nostru nu au mai fost in nici o comedie." )Peter Farrelly)The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri,pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational.In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie.Dupa ani de burlacie si supus presiunilor tatalui sau, Doc (Jerry Stiller) si ale celui mai bun prieten Mac (Rob Corddry), Eddie incepe sa se intrebe daca nu face prea multe nazuri in ceea ce priveste femeile. Asa ca atunci cand o intalneste pe apetisanta blonda Lila (Malin Akerman), Eddie, dupa o scurta si la obiect curte, o cere in casatorie. In calatoria de nunta de pe coasta Californiei, cei doi tineri casatoriti incep sa se cunoasca si Eddie realizeaza imensa greseala pe care a facut-o: de dupa chipul angelic al proaspetei sale sotii, se iveste o fiinta ca limbaj vulgar si amatoare de sex atletic. Ajunsi intr-o exotica statiune mexicana, Lila isi oplosesete arsurile solare, iar Eddie incepe sa frecventeze barul hotelului, unde o intalneste pe Miranda (Michelle Monaghan), o fata cu picioarele pe pamint care nu are nici cea mai vaga idee ca Eddie este, de fapt, in luna de miere.Indragostit de noua cunostinta, Eddie gaseste cele mai, nastrusnice solutii pentru a-si abandona sotia in camera de hotel si pentru a-si petrece timpul cu fata visurilor sale.

Sunshine (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

În anul 2057, Soarele este pe cale să se stingă pentru totdeauna, iar omenirea este în pericol de a dispărea. Unica şi ultima speranţă a Pământului este Icarus II, o navă spaţială cu un echipaj de opt astronauţi, conduşi de căpitanul Kaneda. Misiunea lor este aceea de a duce în spaţiu o bombă nucleară uriaşă, a cărei energie să reaprindă Soarele muribund. 

În călătoria lor interstelară, echipajul navei Icarus II captează un semnal de la Icarus I, navă disparută în urmă cu şapte ani, plecată cu aceeaşi misiune. Un accident cumplit are loc şi nava Icarus II ajunge în mare pericol. Membrii echipajului trebuie să lupte nu numai pentru viaţa lor şi pentru a nu-şi pierde minţile, dar şi pentru viitorul intregii omeniri.

Trade of Innocents (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


Un cuplu de părinţi cunoaște disperarea şi suferinţa după ce fiica le e ucisă fiindcă se implicase într-o campanie împotriva traficului de fiinţe umane. Ea încerca să salveze nişte fetiţe prinse în organizaţiile unor proxeneţi care le vindeau pe sume mari de bani unor perverşi bogaţi.
Cei doi se implică ei înşişi în stoparea traficului cu fetiţe din Asia de Sud-Est. Alex, investigator sub acoperire al reţelelor de traficanţi, pretinde că e un client al bordelului în care fetiţele sunt obligate să se prostitueze. Claire, soţia lui, lucrează ca voluntar la un centru de îngrijire şi consiliere pentru fetele salvate de traficul cu fiinţe umane.
Actriţa Mira Sorvino e implicată în viaţa reală în campanii împotriva traficului de fiinţe umane.

Mr. Brooks (2007) Online Subtitrat HD





Ganditi-va la dl. Brooks: un om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Toata lumea spune ca este omul perfect. 
Totusi, dl. Brooks ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum. 
Earl Brooks are totul: o sotie iubitoare si o fiica devotata o pozitie importanta în societate si propria lui afacere prospera. Cu toate acestea, dl. Brooks mai duce o viata, una nestiuta de nimeni. Este, în acelasi timp, cunoscutul ucigas în serie, numit Thumbprint Killer. Desi inactiva, dorinta lui patologica nestavilita este adusa la suprafata din nou de alter ego-ul lui viclean si malitios pe care dl. Brooks da vina pentru toate pacatele sale.

License to Wed (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

"License to Wed" urmareste povestea unui cuplu, Ben Murphy si Sadie Jones. Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional, in biserica familiei. 

Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc, iar carismaticul Reverend Frank (Robin Williams) nu vrea sa-i cunune pe Ben si Sadie decat dupa acestia trec cu brio de cursul sau matrimonial. 

Dupa lectii innebunitoare, teme pentru acasa naucitoare si ceva manipulare religioasa, Ben si Sadie vor afla de ce e nevoie pentru a ajunge la altar cu inima impacata si... a trai fericiti pana la adanci batraneti.

Tyson (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Copil sărac din Brooklyn, crescut într-un anturaj îndoielnic ("puţini dintre ei au ajuns acum adulţi normali"), Tyson îşi aminteşte că era un puşti de 12 ani la casa de corecţie, când antrenorul Cus d'Amato i-a devenit tată adoptiv, crescându-l pe Mike alături de familia lui şi formându-l ca boxer. Tyson a fost un elev sârguincios: studia obsesiv vechile filme cu boxeri, a învăţat latura spirituală a luptei şi "s-a abţinut de la sex pentru aproape cinci ani".

sâmbătă, 30 martie 2013

Everyone's Hero (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


Orice copil viseaza sa devina un erou, insa nu toti reusesc, mai ales ca acest lucru presupune de multe ori un efort si capacitati de care nu oricine este capabil. Acest film de animatie il are in centru pe Yankee Irving, un baietel de 10 ani, care este cel mai mare admirator al jucatorului de baseball Babe Ruth, noua senzatie a Americii. Evident, si-ar dori si el sa poate lovi mingea ca si idolul sau. Dar oricat de mult incearca si oricat sprijin primeste din partea familiei, nu reuseste nicicum. Aventura vietii sale va incepe insa in momentul in care se hotaraste sa porneasca pe urmele hotului care a intrat in posesia batei celebrului baseball-ist, iar la capatul acestei calatorii va descoperi adevarata valoare a sperantei, a familiei, a prieteniei si, nu in ultimul rand, a baseball-ului.

Hot Fuzz (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

 La Londra, politistul Nicholas Angel este cel mai bun din echipa sa. Atat de bun, incat ii face pe colegii sai sa para niste simpli pastratori ai ordinii publice. Seful echipei decide astfel sa-l "promoveze" pe Angel, transferandu-l intr-un satulet unde nu se intampla absolut nimic. Alaturi de politistul local Danny Butterman, care viseaza sa devina Mel Gibson, Nicholas da cateva amenzi si cam atat. Dar o serie de crime ciudate il vor face sa arate cat de bun este...

The Five-Year Engagement (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Tom Solomon îi declară iubire veşnică frumoasei Violet Barnes şi o cere în căsătorie la un restaurant, într-un cadru romantic, organizând ulterior o petrecere de logodnă la care este invitată toată familia, însă nunta se amână an după an din cauza lipsei de timp a partenerilor şi din cauza obstacolelor profesionale care intervin. Violet se înscrie într-un program cu o durată de 2 ani la Universitatea din Michigan, după care obţine o promovare de la şeful ei Winton Childs şi este forţată să se mute în alt oraş, iar oficializarea relaţiei rămâne tot timpul în plan secund, dorinţa de a fructifica oportunităţile profesionale fiind mai puternică decât dorinţa de a întemeia o familie. Tensiunile din cuplu se amplifică, chiar dacă sentimentele rămân la fel de puternice, iar componenţii vârstnici ai clanului mor înainte ca tinerii logodnici să îşi pună în sfârşit pirostriile. Presaţi de părinţi să stabilească data nunţii, Tom şi Violet trebuie să se lămurească ce vor cu adevărat de la viaţă şi să îşi fixeze priorităţile fiindcă 5 ani de logodnă reprezintă o perioadă mult prea lungă pentru oricine.

Remember Me (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Robert Pattinson este Tyler, un tânăr al cărui frate s-a sinucis. Tragedia i-a despărţit părinţii, iar pe Tyler l-a făcut să-şi piardă orice dorinţă de a trăi. Lucrurile se schimbă în momentul în care tânărul o întâlneşte pe Ally, şi ea marcată, dar cu totul altfel, de o tragedie: la numai 10 ani, mama sa este ucisa chiar in fata ei. Ally, o fire ambitioasa, se indragosteste de Tyler, un tanar aparent lipsit de simtul realitatii, aflat intr-un conflict cu tatal sau, un om de afaceri, care in opinia lui Tyler isi neglijeaza familia, sau ce a mai ramas din ea, si pe care tanarul rebel il considera vinovat de moartea fratelui sau. Finalul este cat se poate de neasteptat, aducand in prim-plan poate cel mai important eveniment din istoria moderna a Statelor Unite ale Americii...

Definitely, Maybe (2008) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Povestea lui Will (Ryan Reynolds) începe în anul 1992, când era un tânăr ucenic într-ale politicii care se muta din Wisconsin în New York pentru a se implica în campania prezidenţială. Pentru Maya, Will reînvie un trecut văzut de un tânăr idealist care învaţă dedesubturile politicii şi este implicat în trei relaţii sentimentale.

Will îi oferă fiicei sale o versiune romanţată a propriului trecut şi schimbă numele celor trei femei, lăsându-şi fiica să ghicească cu cine s-a căsătorit în final. Cine este mama ei? "Dulcica" colegă de colegiu Emily (Banks), prietena şi confidenta sa, apolitica April (Fischer), sau ambiţioasa, independenta ziaristă Summer (Weisz)? 

Maya, punând una lângă alta piesele acestui puzzle amoros, începe să înteleagă că dragostea nu este chiar o bagatelă, iar Will, ajutat de propria fiică, realizează că niciodată nu e prea târziu să te întorci în şi spre propria existenţă sperând într-un alt final. 

Fără nicio îndoială, Ryan Reynolds (Smokin' Aces şi Fireflies in the Garden) străluceşte în rolul unui bărbat în căutarea unei a doua şanse, în comedia romantică Definitely, Maybe.

vineri, 29 martie 2013

Dallas ( 2012 ) Sezonul 2 Episodul 10 Online Subtitrat Dvdrip

SERVER 1 

SERVER 2


Django Unchained (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

SERVER 2 HD  ( vizioneaza cu Google Chrome )


Acţiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violenţă îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigaşi, fraţii Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze.
Când misiunea lor se încheie cu succes şi Django este eliberat, el decide să rămână alături de Schultz şi continuă să-i vâneze împreună pe cei mai căutaţi criminali. Însă scopul final al lui Django este găsirea şi eliberarea Boomhildei (interpretată de Kerry Washington), soţia de care fusese despărţit cu mult timp în urmă.
Căutările îi conduc la Calvin Candie (interpretat de Leonardo DiCaprio), proprietarul lui “Candyland“, o plantaţie pe care sclavii sunt trataţi într-un mod absolut inuman. Interesându-se de soarta Broomhildei sub tot felul de false pretexte, Django and Schultz trezesc suspiciunile lui Stephen (interpretat de Samuel L. Jackson), sclavul de încredere al lui Candie. Mişcările le sunt urmărite şi riscă să fie prinşi şi adevăratele lor intenţii date în vileag. Dacă vor să scape şi să o elibereze pe Broomhilda, ei trebuie să aleagă între individualism şi solidaritate, între sacrificiu de sine şi supravieţuire.

Lockout (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

SERVER 2 HD


MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoşi 500 de criminali ai lumii sunt ţinuţi sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica preşedintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucneşte o revoltă violentă şi fără precedent.
Emilie şi echipajul MS One sunt luaţi prizonieri de către deţinuţi, iar preşedintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy Pierce) pe MS One cu misiunea de a o salva doar pe Emilie şi pe nimeni altcineva. 

The Book of Eli (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


În viitorul nu foarte îndepărtat, la vreo 30 de ani după războiul catastrofal, un om străbate singur întinderile pustii ale ceea ce fusese altădată America.  Oraşe pustiite, şosele distruse, pământ pârjolit—tot ce-l înconjoară arată catastrofa care se petrecuse.  Nu mai există nicio urmă de civilizaţie, sau lege.  Drumurile aparţin unor bande de tâlhari care sunt în stare să omoare un om pentru pantofii lui, pentru o cană de apă, sau…chiar pentru nimic.   Dar ei nici nu se compară cu acest călător solitar.  
Un luptător de nevoie şi nu de plăcere, Eli (Denzel Washington) nu doreşte decât pacea, dar dacă e provocat, el îşi va distruge atacatorul înainte ca el să-şi dea seama de greşeala fatală pe care a făcut-o. El nu-şi apără atât viaţa cât speranţa de viitor; o speranţă pe care a purta-o cu el şi a apărat-o în toţi aceşti ani şi pe care este hotărât s-o împlinească.  Mânat de această hotărâre şi condus de credinţa în ceva mai presus de el, Eli face tot ceea ce e nevoit să facă pentru a supravieţui şi pentru a continua pe drumul său.  
Numai un singur om din această lume devastată pare a înţelege puterea pe care o deţine Eli, iar el este hotărât să o obţină pentru sine: Carnegie (Gary Oldman), despotul autoproclamat al unui oraş transformat în refugiul hoţilor şi pistolarilor.  Între timp, fiica adoptivă a lui Carnegie, Solara (Mila Kunis) se simte fascinată de Eli pentru alt motiv: ea vede în el o lumină care o poate conduce dincolo de lumea creată de tatăl ei vitreg.  Dar nu-i va fi uşor să-l abată de la drumul său.  Nimic şi nimeni nu poate sta în drumul său.  Eli trebuie să meargă înainte pentru a-şi împlini destinul şi pentru a da ajutor oamenilor năpăstuiţi.  

Grown Ups (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Oameni mari şi fără minte, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, şi Rob Schneider, este o comedie completă despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te şi maturizezi.

Pariu cu viata sezonul 4 Episodul 3 Online

SERVER 1

Twelve (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


Un tânăr dealer de droguri priveşte neputincios cum viaţa lui care, de altfel, funcţiona ca unsă este distrusă de un eveniment tragic. Dupa ce vărul lui este ucis, prietenul lui cel mai bun este acuzat şi arestat pentru crimă. In luxosul Upper East Side al Manhattan-ului, un grup de adolescenti privilegiati si plictisiti, proveniti din familii bogate care ii neglijeaza, consuma marijuana si alte droguri usoare pe care li le furnizeaza tanarul in varsta de 17 ani White Mike. Dupa ce mama lui a decedat din cauza unui cancer mamar, Mike a abandonat liceul si s-a transformat in dealer de stupefiante, intelegand faptul ca poate castiga mult mai multi bani din aceasta afacere ilegala decat dintr-o profesie cinstita, practicata dupa obtinerea diplomei de bacalaureat.
Cu exceptia lui Molly, fata studioasa care a fost indragostita de Mike inca din copilarie, fostii colegi de scoala ai acestuia incep sa se drogheze cu "Twelve", un narcotic periculos aparut recent pe piata neagra si care imbina efectle cocainei cu efectele Ecstasy. White Mike nu consuma alcool si nu se atinge de substantele interzise pe care le comercializeaza, motiv pentru care isi pastreaza controlul, spre deosebire de ceilalti adolescenti rebeli care aluneca incet-incet intr-o lume a orgiilor sexuale si a halucinatiilor euforice generate de droguri. Dupa ce varul lui Charlie este asasinat brutal in Harlem de catre traficantul de culoare Lionel, existenta lui Mike este zguduita din temelii...

Don Camillo (1952) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

In oraselul italian Brescello, preotul Don Camillo si primarul comunist Peppone gasesc la fiecare pas motive de galceava, dar, de fiecare data, sfarsesc prin a se impaca.

Mars Needs Moms (2011) Online HD Dublat in Romana

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 HD

Milo (Seth Green), în vârstă de nouă ani, realizează cât de mult are nevoie de mama lui (Joan Cusack), atunci când aceasta este răpită de niste marţieni care plănuiesc să îi „fure” calităţile extraordinare de mamă pentru a fi utilizate în cresterea copilaşilor marţieni, gata să vină pe lume.  Milo este ajutat de un cunoscător al tehnologiei, un pasionat de gadgeturi, numit Gribble (Dan Fogler). Acesta a rămas prizonier al planetei Marte în anii ’80, iar acum este un legionar care locuieşte sub pământ. În timp, Gribble a ajuns să descopere totul legat de planeta ce i-a devenit casă şi şi-a făcut prieteni. Acum, îl ajută pe Milo să-si găsească drumul înapoi spre casă, la mama lui, împreună cu tânăra rebelă marţiană, numită Ki (Elisabeth Harnois).

I Hate Valentine's Day (2009) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 HD

Nia Vardalos ( ,,My Big Fat Greek Weding”, ,,My Life in Ruins”) este în comedia I hate Valentinea's Day/Urăsc Ziua Îndrăgostiţilor o vânzătoare de flori, care visează la povestea de iubire perfectă. După divorţul părinţilor ei, relaţiile serioase sunt pentru Genevieve (Nia Vardalos) un scop greu de atins, aşa că preferă să trăiască iubirea după nişte reguli proprii. După fiecare cinci întâlniri cu un bărbat aceasta pune punct fără să ofere explicaţii. În ziua de Sfântul Valentin, Genevieve îl cunoaşte pe Greg (John Corbett), un bărbat seducător care tocmai îşi deschide un restaurant în zonă. Dacă la început Genevieve joacă după propriile reguli, îşi dă seama mai apoi că s-a îndrăgostit de superbul Greg, dorindu-şi mai mult de la această relaţie. Cu un gest romantic, acesta îi demonstrează că dragostea nu ţine de reguli şi că iubirea poate să apară atunci când te aştepţi mai puţin.  I hate Valentinea's Day, după un scenariu scris chiar de Nia Vardalos, care şi regizează producţia, este o comedie romantică, în spiritul arhicunoscutei sărbători a iubirii.

joi, 28 martie 2013

Teatru Tv Episodul 3 ( Bani din cer ) Online

SERVER 1

SERVER 2


Faster (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

După 10 ani petrecuţi în închisoare, Driver (Dwayne Johnson) nu mai are decât un scop în viaţă – să răzbune moartea fratelui său. În timpul unui jaf de bancă eşuat acesta a fost ucis, iar Driver a sfârşit după gratii.  Acum Driver este un om liber, care şi-a stabilit o listă de ţinte, pornind în propria lui misiune de pedeapsă. Pe urmele lui însă se află alţi doi oameni – un poliţist bătrân (Billy Bob Thornton) care nu mai are decât câteva zile până la pensie şi un tânăr pistolar egocentric (Oliver Jackson-Cohen), un artist al crimei, care şi-a găsit în sfârşit adversarul pe măsură.  Vânătorul însă va deveni la rândul său vânat. Este o cursă pentru moarte de-a lungul căreia misterul ce învăluie moartea fratelui lui se adânceşte tot mai mult. Pe parcurs se dezvăluie mai multe detalii care sugerează că lista lui Driver ar putea fi incompletă.

Date Night (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


Claire şi Phil Foster sunt un cuplu cât se poate de obişnuit a căror viaţă conjugală a devenit o imensă rutină. Ca să mai condimenteze lucrurile, Claire şi Phil au inventat "întâlnirea de sâmbătă seara", când cei doi merg la film şi apoi la restaurant. O încurcătură cu o rezervare îi face să se dea drept altcineva, iar din acel moment necazurile nu le vor mai da pace. Urmăririle prin tot oraşul şi emoţiile la capătul (greşit) al unei arme de foc îi vor face să-şi aducă aminte de ce s-au îndrăgostit unul de celălalt?

Death Race 2 (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control. Populatia, atrasa intr-un lant de criminalitate, se grupeaza in asociatii care creeaza o subcultura impotriva legii coordonata de gasti, criminali cu sange rece si sociopati. Cea mai periculoasa dintre acestea este Terminal Island. Criminalul Carl Lucas intra in Terminal Island pentru a-si ispasi pedeapsa pe viata, la fel ca si personalitatea din lumea media September Jones, prin lansarea reality-show-ului Death Race. Death Race le ofera castigatorilor premiul suprem – libertatea – numai daca pot supravietui ca sa se bucure de ea. Cand Lucas se inscrie ca sofer, se creaza premisele unui concurent legendar.

Alice in Wonderland (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?

The Wicked (2013) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Un grup de adolescenti pun la incercare legenda unei vrajitoare nemuritoare si primesc mai mult decat au cerut.

The Odd Life of Timothy Green (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


Filmul regizat de Peter Hedges este adaptarea nuvelei fantastice scrisă de Ahmet Zappa. Cindy (Jennifer Garner) şi Jim Green (Joel Edgerton) sunt casatoriti si marea lor dorinţă este să întemeieze cu adevărat o familie, fiind foarte entuziasmaţi de ideea de a avea un copil.
Când cei doi află că nu pot avea copii, disperaţi şi dezamăgiţi, strâng într-o cutie toate visele lor despre a avea un copil.
Cutia va fi ingroapata în curtea casei lor. Nu la mult timp după aceea, cei doi asistă la un miracol. Un băieţel apare pe neaşteptate în viaţa lor. Cindy şi Jim vor învăţa în curând că baiatul, Timothy Green (CJ Adams) nu e ceea ce pare.

miercuri, 27 martie 2013

Swimfan (2002) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI


SERVER 1 HD

În acest thriller plin de suspans care te va lãsa fãrã suflare, noile senzatii de la Hollywood, Jesse Bradford (Bring It On, Clockstoppers) si Erika Christensen (Trafic, The Banger Sisters) plonjeazã într-o lume a dorintei si a minciunii. 
Ben Cronin (Jesse Bradford), elev în ultimul an de liceu, are tot ceea ce îsi putea dori: prieteni buni, o iubitã credincioasã si sanse foarte mari de a prinde o bursa scolarã pentru natatie. Însã o întâlnire neasteptatã cu o nouã si seducãtoare colegã (Christensen) transformã visul lui Ben în cel mai negru cosmar, pe masurã ce atractia simtitã de admiratoarea sa trece rapid la obsesie, nebunie si chiar crimã.

The Paperboy (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Hillary Van Wetter a fost încarcerat pentru asasinarea unui şerif lipsit de scrupule. Charlotte Bless, o femeie misterioasă, îi trimite scrisori lui Van Wetter, deşi acesta nu o ştie, dar ea e îndrăgostită de el şi vrea să se căsătorească. Prezenţa lui Charlotte Bless provoacă o imensă tensiune sexuală oriunde se află, iar ea reuşeşte să-i convingă pe fraţii jurnalişti, Jack James şi Ward James, că deţinutul este nevinovat şi că trebuie să investigheze cazul. Cei doi vin de la un ziar avid de poveşti destrăbălate, dar motivaţiile celor doi fraţi sunt cât se poate de diferite. Chiar şi aşa, amândoi miros un articol care ar putea să le aducă prestigiosul Premiu Pulitzer.

Cosmopolis (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Adaptare a romanului cu acelaşi nume scris de Don DeLillo, Cosmopolis este un thriller despre odiseea de 24 de ore a unui multimilionar prin Manhattan, timp în care acesta îşi pierde întreaga avere.

Cleanskin (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Ewan, un agent din serviciile secrete, se confrunta cu o situatie in care trebuie sa urmareasca si sa elimine un terorist sinucigas precum si gruparea acestuia.

Darling Companion (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Darling Companion este povestea unei femei care îşi iubeşte prietenul patruped mai mult decât pe soţul ei. Când soţul pierde câinele...

This Must Be the Place (2011) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Cheyenne este un fost rock-star. La vârsta de 50 de ani, îşi păstrează înfăţişarea gotică şi trăieşte, dintr-o rentă, la Dublin. Moartea tatălui său, tată cu care întrerupsese orice legătură, îl aduce înapoi la New York, unde descoperă că bătrânul avusese o obsesie: să răzbune umilirea căreia îi căzuse victimă odinioară. Cheyenne decide să îi îndeplinească dorinţa şi porneşte, în ritmul lui propriu, într-o călătorie prin America.

marți, 26 martie 2013

Four Brothers (2005) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

Dupa ce mama lor este ucisa in timpul unui jaf la un magazin, fratii Mercer – irascibilul Bobby (Mark Wahlberg), don juan-ul Angel (Tyrese Gibson), familistul om de afaceri Jeremiah (Andre 3000) si rockerul Jack (Garrett Hedlund) – se reunesc pentru a razbuna moartea ei. 

In timp ce-l urmaresc pe ucigas, cei patru frati adoptati descopera ca sunt legati dincolo de sange.

The Angels' Share (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


The Angels’ Share spune povestea unor tineri fără nici un viitor, din suburbiile Glasgow-ului, trăind la limita infracţionalităţii, care se trezesc dintr-o dată într-un anturaj favorabil. Lucru care le deschide ochii asupra vieţii, făcîndu-i să-şi depăşească condiţia meschină. Un fel de întruchipare a expresiei “omul potrivit la timpul şi locul potrivit”.
Robbie, personajul principal, este un derbedeu abia scăpat de puşcărie pentru agresiune și care acum face muncă în folosul comunităţii. În momentul în care i se naşte un copil, Robbie realizează că viitorul său şi al familiei sale nu se mai poate baza pe împărţirea pumnilor în stînga şi-n dreapta pe străzile din Glasgow. El îşi descoperă un simţ olfactiv ieşit din comun şi se hotărăşte să-şi găsească un job în industria whisky-ului, domeniu destul de bine dezvoltat în Scoţia.

Deşi titlul se referă la un fenomen care are loc în cadrul procesului de maturare a whisky-ului (evaporarea a 2% pe an), filmul este, de fapt, un film despre a doua şansă. Îngerii de aici putînd fi interpretaţi ca fiind atît cei care “primesc” ofranda alcoolizată evaporată din baricuri, cît şi ca persoanele pe care le întîlnim în momente critice şi care ne pot schimba total cursul vieţii.

The Campaign (2012) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență din campaniile electorale, adevărul e că Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pur și simplu fiindcă nimeni nu s-a mai înscris în cursă să îi fie oponent.
 După ce Brady face o gafă majoră în public, doi afaceriști bogați decid să-l dea jos de la putere așa că pun la cale un plan. În ultimul moment, se înscrie în cursă Marty Huggins, un bărbat naiv și neinițiat, cu o apariție modestă, care nu are habar cum se trag sforile în politică.
Marty, directorul centrului local de turism, e aruncat în lupta politică de cei doi oameni de afaceri influenți care nu-l mai suportă pe congresmanul Cam Brady. Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor, Marty se transformă, prin perseverență și ambiție, într-un contra-candidat tot mai puternic, iar acest lucru se datorează faptului că nici el nu mai respectă etica sau regulile, la fel ca și Brady.

The Girl Next Door (2004) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD


Un elev de liceu se îndrăgosteşte de frumoasa “fată din vecini”, dar în scurt timp descoperă că ea de fapt este o fostă starletă porno. Ajunge la concluzia că dacă vrea să fie împreună cu ea, trebuie să rişte totul şi să pornească într-o adevărată aventură pe care nu şi-ar fi imaginat-o vreodată…

Kung Fu Panda (2008) Online HD Dublat in Romana

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 HD

În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieţei, care este înnebunit după karate, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.

De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneş animal din întreaga Chină antică. Iar asta este o problemă, deoarece duşmani puternici sunt la graniţele ţării, iar toate speranţele se adună în profeţia care îl desemnează tocmai pe Po drept "The Chosen One" (Alesul) pentru a salva situaţia. 

Un grup de maeştri în arte marţiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneş într-un luptător, înainte de a fi prea târziu.

Hop (2011) Online HD Dublat in Romana

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 HD

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paştelui, sub capetele uriaşe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. Trei sute şaizeci şi cinci de zile pe an, Iepuraşul de Paşte domneşte peste o echipă de iepuraşi şi de pui care pregătesc coşuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineaţa de Paşte.

În seara în care urma să fie numit succesorul tatălui său, I.P. fuge de acasă, cu direcţia Hollywood, pentru a-şi urma visul de a deveni baterist. Ajuns acolo,îl întîlneşte pe Fred (JAMES MARSDEN of X-Men, Enchanted), recent dat afară din slujba pe care o avea şi decis să-şi pună viaţa în ordine. Dat afară din casa părinţilor săi cu toată dragostea, Fred îl calcă cu maşina pe I.P., fără să vrea. Prefăcîndu-se rănit, dar şi uimindu-l pe Fred cu capacitatea de a vorbi, I.P. îl manipulează pe acesta să-l ia acasă.

În tot acest timp, pe Insula Paştelui, la comandă trece Carlos, un pui obez care profită de fuga lui I.P. pentru a complota o lovitură. Salvarea vine acum numai de la Fred şi I.P., care trebuie să se întoarcă pe insulă şi să ducă o luptă epopeică pentru a salva nu numai insula, ci chiar sărbătoarea însăşi.

luni, 25 martie 2013

Resident Evil: Extinction (2007) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 HD  ( vizioneaza cu Google Chrome )

Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation, a devastat lumea transformand populatia in cete de zombi cu apucaturi de pradatori.

Resimtind nesiguranta oraselor, Carlos Olivera (Oded Fehr) si L.J.(Mike Epps), impreuna cu supravietuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) si Nurse Betty (Ashanti), au adunat un grup de supravietuitori cu care au format un convoi inarmat... traversand soselele pustii ale desertului. Scopul lor este sa-si gaseasca semenii in viata... cei care nu au fost contaminati. Au dat insa peste alte creaturi care populeaza cum desertul: strigoii - iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartuse si cateva aruncatoare de flacari.

Ascunse in Nevada, la poalele unui releu parasit de transmisii radio, se afla birourile stralucitoare si laboratoarele de cercetare ale Umbrella Corporation. Avand acces la satelitul de supraveghere in timp real, Dr. Isaacs (Iain Glen) poate monitoriza convoiul in orice moment... dar ceea ce cauta el, de fapt, este o fiinta, care reprezinta nu numai cheia descoperirii antidotului salvator ci si esenta cercetarilor intreprinse la Umbrella... Alice.

Anterior sechestrata la Umbrella Corporation, Alice a fost supusa la experimente biogenice care i-au modificat genele dandu-i puteri, simturi si dexteritati supranaturale. Suferind transformari de la un minut la altul si tradata de propriul sau ADN, modificat prin ingineriile celor de la Umbrella, Alice insoteste din umbra convoiul pentru a-l proteja pana intr-o locatie unde ar putea fi in siguranta.

Membrii convoiului hotarasc sa se deplaseze spre nord, catre Alaska, ultima lor speranta de refugiu din calea strigoilor, dar mai intai trebuie sa faca o escala la Las Vegas, pentru a realimenta... Ca sa ajunga cu bine acolo, vor trebui insa sa se fereasca de sistemul de detectie al corporatiei Umbrella.
Dar Umbrella ii gaseste si pune pe urma lor o armata de noi zombie, poaspat mutati cu noul ser al lui Dr. Issacs si astfel, putinii supravietuitori sunt devin si mai putini. In cele din urma, doctorul este muscat si el si astfel, injectandu-si antivirusul sufera mutatii. Alice decide sa stea si ii trimite pe restul in Alaska unde spera sa gaseasca oameni si nici o infectie. Dupa o lupata dificila, Alice este ajutata de o "clona" de-a ei si il omara pe Dr Issacs. Imaginea din final e epica: o intreaga armata de "Alice" se trezeste si porneste razboiul impotriva Umbrella.

Resident Evil: Apocalypse (2004) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 HD  ( vizioneaza cu Google Chrome )

Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie. 

In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului. 

Resident Evil (2002) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 HD  ( vizioneaza cu Google Chrome )

După cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat după unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piaţă în 1996. Alice (Milla Jovovich) şi Rain (Michelle Rodriguez) sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaş laborator genetic. Laboratorul aparţine unei puternice organizaţii, cunoscută sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scăpat de sub control, transformând întregul personal în "morţi-vii". Aceştia sunt cei care au comis o serie de crime înspăimântătoare. 
Comando-ul are exact trei ore la dispoziţie pentru a opri super-computerul laboratorului şi pentru a stopa accesul acestui virus pe Pământ. 

Premise: Filmul se bazează pe unul dintre cele mai populare jocuri video despre o uriaşă casă contaminată cu zombie şi alţi monştri. Există, de asemenea, o serie de cărţi, care au ca subiect aceste jocuri, prima dintre ele fiind The Umbrella Conspiracy. 

Premisele jocului: O echipă specială - S.T.A.R.S. investighează o serie de crime care s-au petrecut în pădurile de lângă oraşul Raccoon. Aici găsesc un institut părăsit, care este infestat cu zombie şi alte creaturi mounstroase. Pot să oprească răul să se extindă în lume sau îşi vor pierde chiar ei viaţa? 

Master and Commander: The Far Side of the World (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1 CD 1 HD

SERVER 1 CD 2 HD

In timpul razboaielor napoleoniene, celebrul capitan in Marina Britanica “Lucky” Jack Aubrey (interpretat de Russell Crowe) si prietenul sau,dr. Stephen Maturin (interpretat de Paul Bettany) se afla in calatorie pe mare. La un moment dat, nava pe care se aflau - HMS Surprise - este atacata de un inamic superior ca forta si dotare tehnica. Ca urmare, nava britanica este sever avariata, iar echipajul grav ranit. Capitanul Jack Aubrey se trezeste sfasiat intre datorie si prietenie atunci cand porneste in urmarirea navei franceze Acheronpentru a o distruge si a-si pastra astfel reputatia, cu pretul sacrificarii propriului echipaj. 

Insotindu-l pe Aubrey si nava sa, filmul ii poarta pe spectatori intr-o calatorie incepand de pe coasta Braziliei, trecand prin apele involburate din preajma Capului Horn, printre gheturi, pana la capatul lumii, pe indepartata coasta a insulelor Galapagos.