Faceți căutări pe acest blog

marți, 10 septembrie 2013

Freddy vs. Jason (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Veteranii ucigasi Freddy Krueger si Jason Voorhees isi unesc fortele in acest sequel care combina celebrele serii "Nightmare on Elm Street" si "Friday The 13th". Filmul incepe cu o recapitulare rapida a "vietilor" lui Freddy si lui Jason, dezvaluindu-ne motivatiile homicide si slabiciunile distincte. Freddy (Robert Englund) explica faptul ca adolescentii care traiesc in acest moment pe strada Elm (printre care Monica Keena, Jason Ritter, Kathrine Isabelle si Kelly Rowland de la Destiny's Child) nu-si amintesc de el si, daca ei nu stiu ca exista, nu poate intra in visele lor pentru a-i ucide. Ingenios, el ii cere ajutorul lui Jason (Ken Kirzinger), brutala masina de semanat moartea de pe malul lacului Crystal, si ii cere sa se duca intr-o misiune ucigasa pe Elm Street, sperand ca un lant de crime oribile va improspata memoria orasului. 

Jason se dovedeste a fi la inaltimea sarcinii, macelarind eficace adolescent dupa adolescent in casele lor de suburbie, in lanurile de grau, in laboratoarele medicale si, desigur, in paduri. 

Freddy devine gelos pe palmaresul lui Jason, asa ca trebuie sa intervina, fixand premizele unei batalii regale, de-a lungul si de-a latul lumii reale si a viselor. Intr-o alta intoarcere de situatie post-moderna, in film apare un personaj aparent modelat dupa Jay din filmele lui Kevin Smith, adaugand un element comic si un nivel nou conflictului dintre realitate si fictiune. "Freddy Vs. Jason" arunca in lupta o varietate de efecte speciale pentru a updata aceste doua serii nemuritoare si a le uni povestile disparate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu