Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 iulie 2013

The Patriot (2000) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Carolina de Sud - 1776. Benjamin Martin (MEL GIBSON), fost erou al razboiului Franco-Indian, a renuntat definitiv la lupta pentru a avea grija de familia sa in pace. Desi pe vremuri era un soldat viclean, eficient si neindurator, el s-a casatorit cu o femeie delicata care a nascut sapte copii si, sub influenta ei, si-a schimbat trecutul violent pentru un viitor pacifist pe plantatia sa vasta. 

Insa razvratirea este iminenta. Un alt conflict, de aceasta data cu Anglia, este inevitabil. Om dedicat famiei sale, Martin nu isi doreste sa reia lupta. Ramas vaduv de curand, el are momentan alte probleme. Este singurul tutore al copilasilor sai, si ororile din luptele trecute inca il mai obsedeaza. "Daca ma veti intreba de dorinta mea de a purta un razboi cu Anglia, raspunsul meu va fi ’nu’. Am fost la razboi, si nu mai vreau sa o fac din nou", spunea Martin intr-un discurs emotionant adresat Adunarii locale din Charleston. "Am sapte copii. Sotia mi-a murit. Cine ii va ingriji daca eu voi pleca la razboi ?" 

Fiul sau cel mai mare, Gabriel (HEATH LEDGER), nu are nici un fel de indoieli. Discursurile radicale, pamfletele si manifestele care incep sa apara in orase, biserici si de-a lungul coloniilor, il impresioneaza pe tanar. Razboiul este iminent, si cauza, considera el, este dreapta. impotriva dorintei tatalui sau, Gabriel pleaca la razboi. 

Benjamin Martin se afla intr-o dilema: pe cat de vehement se opune razboiului, pe atat el crede in cauza lui. Apoi englezii, condusi de nemilosul colonel Tavington (JASON ISAACS), sosesc in pragul casei sale si ii ameninta lucrul la care tine cel mai mult: familia sa. in urma amenintarii casei sale din Carolina de Sud, Martin accepta sa-si ia armele si pe fiul sau idealist si patriot pentru a conduce o curajoasa trupa de voluntari intr-o lupta inegala impotriva necrutatoarei armate britanice. 

Pe parcurs, acest erou fara voie descopera ca singurul mod de a-si apara familia este de a lupta pentru libertatea unei natiuni tinere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu