Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 iulie 2013

Proof (2005) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

PROOF este povestea unei tinere femei enigmatice, urmarita de trecutul tatalui ei si de umbra propriului viitor, care exploreaza legaturile dintre geniu si nebunie, tandretea relatiilor dintre tati si fiice si natura adevarului si a familiei. 

Bazat pe piesa de teatru omonima a lui David Auburn, laureata cu premiul Pulitzer, "Proof" spune povestea unei fiice devotate (Paltrow) care trebuie sa treaca peste suferinta provocata de moartea tatalui sau (Hopkins) - un matematician al carui geniu a fost umbrit de nebunie - si va trebui sa-si infrunte temerile si emotiile pe care le-a ascuns multa vreme. 

Ea se va obisnui cu absenta tatalui sau cu ajutorul unuia dintre fostii studenti ai lui (Gyllenhaal) care cauta prin notitele tatalui ei in speranta de a descoperi o bucatica din fostul lui geniu. Pe cand incearca sa se obisnuiasca cu ideea ca geniul lui, pe care ea l-a mostenit, ar putea avea un pret dureros, sora ei (Davis) despre care nu mai stia nimic, soseste pentru a o ajuta sa puna in ordine lucrurile ramase in urma tatalui lor. 

In seara in care aniverseaza implinirea a 27 de ani, Catherine (Paltrow), tanara care si-a pentrecut viata ingrijindu-l pe tatal ei genial Robert (Hopkins), trebuie sa se ocupe de sora ei, Claire (Davis), care se instrainase de familie, si trebuie sa faca fata si atentiilor lui Hal (Gyllenhaal), un fost student al tatalui ei, care cauta informatii de valoare in cele 103 caiete de notite ale lui Robert. 

Cu acesti oameni noi in viata ei, Catherine se lupta sa rezolve cea mai mare problema dintre toate: cat anume din geniul si nebunia tatalui ei va mosteni?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu