Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 iulie 2013

Patch Adams (1998) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Faceti cunostinta cu Patch Adams (Castigatorul premiului Oscar, Robin Williams), un doctor care nu arata, nu se comporta si nu gandeste ca nici un doctor cunoscut de dumneavoastra. 

Pentru Patch, umorul este cel mai bun medicament si este dispus sa faca orice pentru a aduce un zambet pe fetele pacientilor sai - chiar daca acest lucru pune in pericol cariera sa. 

Bazat pe o poveste reala, Un doctor trasnit combina comedia cu o poveste inspirata care transcede umorul traditional.
Hunter Adams este un tanar cu probleme si se interneaza singur intr-un spital de nebuni. Experienta sa in spital il convinge sa devina doctor si se inscrie la facultatea de medicina unde este ingrozit de raceala cu care sunt tratati pacientii de catre medici. Determinat sa ii faca pe pacienti sa rada si sa se simta bine, Adams glumeste si face pe clovnul pentru a le afla personalitatile si nevoile. Eforturile sale par sa dea roade iar cadrele medicale il apreciaza foarte mult, insa metodele lui neobisnuite il supara pe colegul sau de camera Mitch ca si pe profesorii facultatii. Adams nu se lasa insa si isi deschide o mica clinica intr-o zona rurala pe care o numeste Gesundheit Institute. El se indragosteste de Carin, o colega, dar cand aceasta este omorata de unul din pacientii sai, Adams trebuie sa isi apere stilul si felul de a fi in fata unei comisii care este determinata sa-l opreasca sa mai practice medicina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu