Faceți căutări pe acest blog

vineri, 5 iulie 2013

Leap Year (2010) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Amy Adams şi Matthew Goode sunt protagoniştii comediei romantice An bisect, în care o tânără e decisă să plece în călătoria vieţii ei pentru a-l cere în căsătorie pe dl. Perfect, pentru a descoperi pe parcurs că destinul îi pregătise cu totul altceva.

După ce trece şi al patrulea an de când sunt împreună fără nicio cerere în căsătorie, (Amy Adams) se hotărăşte să se ocupe personal de problemă. Ştiind că o tradiţie irlandeză dă voie fetelor să-şi ceară în căsătorie iubiţii pe data de 29 februarie, Anna îşi urmează iubitul plecat într-o delegaţie la Dublin, decisă să fie ea cea care va îngenunchea în faţa lui pentru marea propunere.

Dar avioanele, vremea şi…. soarta o aruncă pe Anna în celalaltă parte a Irlandei, într-un colţ uitat de lume şi i-l scoate în cale pe arătosul dar foarte morocănosul Declan (Matthew Goode), care se oferă să-i fie ghid pentru a traversa ţara spre Dublin. Pe drumul plin de peripeţii, cei doi descoperă că, uneori, calea spre dragoste te duce în locuri extrem de neaşteptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu