Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 iulie 2013

Gothika (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Dr. Miranda Grey (HALLE BERRY), psiholog criminalist genial si respectat, este expertã în cunoasterea lucrurilor rationale. Logice. Normale. 

Sub îndrumarea sotului ei (CHARLES S. DUTTON), administrator sef al sectiei de psihiatrie a Penitenciarului Woodward pentru femei, Miranda trateazã pacientele periculoase cu probleme psihice precum Chloe (PENELOPE CRUZ), o criminalã extrem de carismaticã, ale cãrei confesiuni despre tortura satanicã, ca digresiunile psihotice ale unei minti paranoice sunt îndepãrtate de medicul judicios. 

Dar cãsãtoria confortabilã a Mirandei si viata ei stabilã sunt puse în mod amenintãtor în pericol dupã o întrevedere cripticã cu o tânãrã misterioasã, întrevedere care duce la un cosmar mai presus de orice imaginatie. 

Când Miranda se trezeste din oribilul incident, descoperã îngrozitã cã sotul ei a fost ucis, iar dovezile sângeroase conduc direct cãtre ea. Neputând întelege cum a comis un act nemotivat de o brutalitate totalã împotriva unui om pe care îl iubea si îl admira, Miranda se gãseste dintr-o datã închisã în Woodward, alãturi de pacientele extrem de instabile pe care obisnuia sã le trateze cu o detasare metodicã. 

Fãrã sã-si aminteascã nimic despre noaptea respectivã, cu exceptia unor fragmente de imagini bântuite de fata enigmaticã, comportamentul doctoritei devine din ce în ce mai straniu. Afirmatiile de nevinovãtie sunt considerate coborâri abrupte în nebunie de cãtre fostii colegi ca Dr. Pete Graham (ROBERT DOWNEY JR.), colaboratorul admirator, dar sceptic al Mirandei, care si el se lupta cu propriile probleme. 

Obligatã sã se bazeze mai degrabã pe propriile instincte decât pe fapte, Miranda începe sã creadã cã a fost posedatã de o fortã supranaturalã hotãrâtã sã se rãzbune cu pretul propriei normalitãti. În timp ce Chloe o atrage mai adânc în iadul sãu personal, Miranda trebuie sã hotãrascã dacã este împinsã spre nebunie... sau se gãseste mai aproape de adevãr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu