Faceți căutări pe acest blog

joi, 27 iunie 2013

Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

In urma cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fara viitor, angajatul unui camatar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Intr-o buna zi, norocul ii surade: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l infrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, avand sanse de 1 la un milion. Curajul si perseverenta lui Rocky, atat pe ring cat si in viata, au nascut sperante in sufletul a milioane de oameni. 

Azi, cand gloria de odinioara a apus, Rocky isi petrece serile povestind intamplari din viata sa clientilor restaurantului al carui patron este - denumit "Adrian’s", dupa fosta sa sotie, decedata, pe care o plange in tacere. Fiul sau, Robert (interpretat de Milo Ventimiglia) nu trece nici macar sa-l vada, fiind prea ocupat sa-si traiasca propria viata. Timpul si loviturile incasate l-au slabit pe Rocky, i-au lasat cicatrici, i-au deformat pumnii si i-au luat totul, in afara de istorioarele cu care-si intretine clientii. Insa, in adancul sufletului, Rocky a ramas acelasi – un luptator.

Mason 'The Line' Dixon este campionul actual. In ochii publicului, singura sa trasatura distinctiva este usurinta cu care si-a castigat titlul. Avand in vedere ca nu s-a confruntat niciodata cu un adversar cu adevarat egal, chiar si fanii sai il considera un monstru plin de muschi si lipsit de suflet, fara un real viitor in sport.

Intr-o zi, o simulare pe computer il pune fata in fata pe ring cu Rocky Balboa in vremurile sale de glorie. Cine ar fi castigat, daca cei doi s-ar fi confruntat in realitate? Loviturile ucigatoare si tehnice ale lui Dixon sau pasiunea si forta lui Rocky? Managerului lui Dixon ii vine ideea de a organiza o confruntare reala intre cei doi, impulsionand astfel cariera clientului sau.

Vestea face furori in randurile fanilor de box. Tuturor li se pare o gluma. Dar pentru Rocky, acum de doua ori mai in varsta decat adversarul sau, meciul este o sansa nesperata de a-si dovedi siesi si celor dragi ca, odata cu trecerea timpului doar corpul devine mai slab, pe cand sufletul mai puternic. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu