Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 iunie 2013

Marie Antoinette (2006) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Kirsten Dunst interpreteaza rolul tinerei printese a carei soarta a devenit izvor de mit si legenda. Povestea incepe cand Maria Antoaneta, la numai 14 ani, este smulsa din casa parinteasca si din grupul ei de prieteni si trimisa in sofisticata si decadenta curte de la Versailles, in stralucitorul palat de langa Paris. 

Maria Antoaneta nu este decat un pion in aceasta casatorie aranjata, al carei unic scop este intarirea relatiilor politice intre doua natiuni. Sotul ei adolescent, Ludovic (Jason Schwartzman), Delfinul, este mostenitorul tronului Frantei. Dar Maria Antoaneta nu este deloc pregatita pentru a fi blajina regina pe care Franta si-o doreste. In spatele toaletelor luxoase, ea este o tanara femeie speriata si confuza, inconjurata de detractori rautaciosi, lingusitori nesinceri si barfe. Prinsa in capcana de conventiile noului ei regim de viata, Maria Antoaneta trebuie sa gaseasca o cale pentru a se integra in complexa si inselatoarea lume a Versailles-ului. 

La si-asa marile ei probleme se adauga si indiferenta noului ei sot, Ludovic: mariajul ramane neconsumat timp de uluitoarea perioada de sapte ani. Bizarul viitor rege se dovedeste a fi un dezastru ca iubit, pricinuind mari nelinisti (si nesfarsite barfe) ca Maria Antoaneta nu este in stare sa dea nastere mostenitorului tronului Frantei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu