Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 iunie 2013

In Good Company (2004) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Dan Foreman (Dennis Quaid) este un bărbat de vârstă mijlocie şi şef al unei firme de publicitate de aproape 20 de ani. El are o căsnicie reuşită cu Ann (Marg Helgenberger) şi o fată aflată la vârsta adolescenţei, Alex (Scarlett Johansson).
  Viaţa lui este dată însă peste cap atunci când firma la care lucrează este cumpărată de către o companie multinaţională, iar locul de lider pe care el îl ocupa este preluat de un tânăr pe nume Carter Duryea (Topher Grace). Acesta are doar 26 de ani şi cunoaşte multe lucruri despre domeniul în care activează, dar nu are pic de experienţă.
Egoul lui Dan este profund rănit şi acest lucru face dificilă colaborarea lui cu îngâmfatul Carter. Dar, când află că soţia sa, Ann, aşteaptă un alt copil, Dan se menţine încă şi mai ferm pe poziţii.
Curând, el descoperă ca tânărul şef, Carter, este foarte nesigur în deciziile pe care le ia la noul loc de muncă şi, mai mult, îi cere ajutorul de fiecare dată. Dar acest lucru nu îl îmbunează pe Dan, cu atât mai mult cu cât el află că fiica sa şi Carter au o relaţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu