Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 iunie 2013

A Very Long Engagement - [2004] Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

 De la regizorul şi actriţa din Amélie (Jean-Pierre Jeunet şi Audrey Tautou) vine o  poveste de dragoste foarte diferită: "O logodnă foarte lungă". 
Bazat pe romanul celebru al lui Sebastien Jaspisot, scenariul adaptat a fost scris de Jeunet şi Guillaume Laurant.
Spre sfârşitul Primului Război Mondial, este pe punctul de a începe cea mai mare luptă a unei tinere franţuzoaice, Mathilde a fost anunţată că logodnicul ei, Manech, este unul dintre cei cinci soldaţi răniţi care au fost judecaţi de curtea marţială şi scoşi în teritoriul dintre tranşeele inamice ale armatelor Franţei şi Germaniei... şi aproape sigur şi-au găsit moartea.
Refuzând să accepte pierderea pentru totdeauna a iubitului ei, Mathilde porneşte într-o călătorie extraordinară pentru a descoperi ce se întâmplase cu iubitul ei.
De fiecare dată ea primeşte câte o altă variantă dureroasă a modului în care Manech şi-a petrecut cele din urmă zile, cele din urmă clipe. Totuşi, ea nu se descurajează.

Dacă Manech ar fi fost mort, Mathilde ar fi ştiut.

Dar cu o încredere de neclintit, întărită de speranţa şi firea încăpăţânat de veselă, Mathilde îşi desfăşoară cercetările până la aflarea concluziilor, convingându-i pe cei care ar fi putut-o ajuta şi ignorându-i pe ceilalţi.
Pe măsură ce se apropie de aflarea adevărului despre cei cinci soldaţi nefericiţi şi pedeapsa lor brutală, ea se afundă din ce în ce mai mult în ororile războiului şi urmele de neşters pe care acesta le lasă asupra vieţilor celor pe care i-a atins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu