Faceți căutări pe acest blog

duminică, 28 aprilie 2013

Lost in Translation (2003) Online Subtitrat HD

VEZI TRAILER

SERVER CD 1

SERVER CD 2

Bob Harris (Bill Murray) şi Charlotte (Scarlett Johansson) sunt doi americani în Tokyo. Bob este o vedetă de cinema care se află în oraş pentru a filma o reclamă la whiskey, în timp ce Charlotte este o tânără femeie care îl insoţeşte pe soţul ei, fotograful dependent de muncă (Giovanni Ribisi). Neputând dormi, Bob şi Charlotte se întâlnesc într-o noapte în barul hotelului de lux. Această întâlnire întâmplătoare se transformă în curând într-o prietenie surprinzătoare. Charlotte şi Bob se aventurează prin Tokyo având adesea întâlniri extrem de amuzante cu locuitorii şi descoperă la final o nouă perspectivă asupra posibilităţilor vieţii.

Filmat în întregime în Japonia, producţia Rătăciţi printre cuvinte a Sofiei Coppola este un dar de Sfântul Valentin prin natura prieteniilor apropiate şi a oraşului Tokyo. Filmul doamnei Coppola, din scenariul original, contempla legăturile neaşteptate pe care le facem şi care probabil nu durează - şi care totuşi rămân aproape de noi mereu.

Sofia Coppola a studiat Arte Frumoase la Institutul de Arte din California. Apoi a realizat scenariul şi a regizat filmul scurtmetraj Lick the Star (care a avut premiera mondială la Festivalul de Film Internaţional din Veneţia), urmat de producţia The Virgin Suicides (pe care l-a adaptat după romanul lui Jeffrey Eugenides, şi care a avut premiera mondială la Festivalul de Film Internaţional de la Cannes).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu