Faceți căutări pe acest blog

luni, 28 ianuarie 2013

My Best Friend's Wedding (1997) Online Subtitrat Dvdrip

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1

Julia Roberts si Cameron Diaz isi scot armele din dotare si pornesc la lupta pentru cucerirea aceluiasi barbat. Problema consta in faptul ca Julianne (Julia Roberts) l-a avut pe acest barbat la indemina mai multi ani, dar niciodata nu a fost capabila sa faca primul pas sau sa-i ceara sa ia o decizie. 
Michael (Dermont Mulroney) si Julianne au fost cindva impreuna, dar dupa ce s-au despartit au ramas prieteni buni. In anul in care amindoi implinesc 28 de ani, fiecare decide sa faca ceva cu viata sa amoroasa. Julianne se lamenteaza ca nu a gasit acel barbat, pe care il asteapta cu nerabdare inca din adolescenta, iar Michael trece la treaba si ii da prietenei sale o veste bomba : si-a gasit perechea si se insoara in trei saptamini. Din nefericire, aleasa lui Michael nu este Julianne, desi ea astepta doar un cuvint ca sa-si dea acceptul. 
Viitoarea mireasa, Kimmy (Cameron Diaz) nu prevede pericolul, ea privind-o pe Julianne ca pe cea mai buna prietena a viitorului sau sot si nicidecum ca pe o rivala in dragoste. Lucrurile scapa putin cate putin de sub control, pe masura ce se apropie ziua nuntii. Kimmy draguta, dulce, amabila si indragostita pina peste urechi nu este pregatita pentru lupta « murdara »  care va incepe in curind. 
Apelind la ajutorul unui prieten homosexual, Julianne incepe atacul. Intentiile sale sunt clare : trebuie sa faca orice pentru ca aceasta nunta sa nu mai aiba loc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu