Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 decembrie 2012

Good Luck Chuck (2007) Online Subtitrat Dvdrip

VEZI TRAILER AICI

SERVER 1

Totul a inceput cand Charlie avea zece ani. Incalcand regulile jocului, Charlie a refuzat sa o sarute pe fata in dreptul careia se oprise roata norocului. Atunci, dracoaica de fata l-a blestemat. Charlie (Dane Cook), care intre timp devenise dentist, n-a mai putut scapa de vraja nici macar dupa 25 de ani de la intamplare. In timp ce Stu (Dan Fogler), cel mai bun prieten al sau, specialist in chirurgie plastica, le facea curte tuturor pacientelor sale, Charlie nu reusea sa-si gaseasca partenera potrivita.

Mai rau de atat, la nunta unei foste prietene, Charlie isi da seama ca toate femeile cu care se culcase isi gasisera iubirea vietii imediat dupa ce terminasera relatia cu el. Inainte de a-si da bine seama, reputatia lui de "talisman" face ca femeile - de la tinere sexy si pana la grasana de portareasa - sa se insire la coada pentru o partida rapida de sex cu Charlie. Dar viata plina de sex si lipsita de dragoste il face pe Charlie sa se simta mai singur ca niciodata... pana cand o intalneste pe Cam (Jessica Alba). O ingrijitoare de pinguini care se accidenteaza mereu, pe cat de frumoasa este, pe atat de greu de cucerit. Cand, in final, reuseste sa infiripe o idila cu ea, Charlie isi da seama ca trebuie sa gaseasca o solutie pentru a scapa de blestem... inainte ca fata visurilor lui sa se indragosteasca de primul tip pe care-l va intalni, dupa el.

O comedie delicios de amuzanta despre omul cel mai fericit si cel mai nefericit de pe planeta, "Charlie-talisman" ii are ca protagonisti pe Dane Cook, Jessica Alba si Dan Fogler. Regia este asigurata de Mark Helfrich, producatorii sunt Mike Kars, Barrz Katz si Brian Volk-Weiss, iar scenariul este scris de Josh Stolberg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu